Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=»5 em»][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Πρωτοβουλία κατά της ελληνικής κρίσης (1ο Πρόγραμμα: 2012-2015, 2ο Πρόγραμμα: 2015-2016)

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για ακόμη μία φορά την συμπολίτισσα μας κα. Αδαμίδου Αναστασία, η οποία βρίσκεται κάθε μήνα στο πλευρό μας και στηρίζει το έργο μας.
Παραλάβαμε Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2020 δωρεά: 144τμχ μαγειρικό Αλάτι των 500 γρμ και 144 τμχ μακαρόνια των 500 γρμ
Τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Εκ μέρους όλων μας ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

 

 

 

 

 

Ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», κα. Μαρία Τσάνα, στην ομιλία της παρουσίασε τον απολογισμό των έργων του 2019, και μίλησε για το κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο που επιτελεί το σωματείο, καθώς και τα προγράμματα που υλοποιεί ο φορέας.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, εκπρόσωπος της Βουλευτού Χαράς Κεφαλίδου, η κα. Βάσω , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Δράμας, κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ, ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χωριστής, κ. Κωνσταντίνος Ζαρόγλου, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος, κ. Κουντουράς Ανέστης, οι Αντιδήμαρχοι, κ. Μιχάλης Μουρβετίδης, κ. Τάσσου Μιχάλης, κ. Χρήστος Κυριακίδης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δράμας, κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π.Ο.Φ.Τ.Μ.Μ. του Δήμου Δράμας, κ. Γεώργιος Δεμερτζής, εκπρόσωπος του Project 2020, κα. Κιόρτεβε Παρθένα, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροχωρίου, κα. Γεωργία Τζαβέλα, εκπρόσωπος του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής, κα. Τασούλα Μαυρίδου, η Σύμβουλος του Νομικού Προσώπου των ΚΑΠΗ, κα. Τασούλα Βασιλείου, η ομάδα των εθελοντών του σωματείου και πλήθος κόσμου.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙO ΠΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ MAGIC MISSION

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μη Κερδοσκοπικό οργανισμό Magic Mission και την πρόεδρο του κ. Βρισηίδα Μαύρου για την πρόθεσή σας να στηρίξετε εμπράκτως και συνεχόμενα το έργο του Φορέα μας.
Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 παραλάβαμε μια παλέτα με τρόφιμα μακράς διάρκειας για τις άπορες οικογένειες που υποστηρίζονται από τον φορέα μας .
Αναλυτικότερα:
Λάδι 20 δοχεία των 16 λίτρων
Αλεύρι 20 πακέτα των 2,5 κιλών
Ζάχαρη 20 πακέτα των 2 κιλών
Φακές 25 πακέτα των 5 κιλών
Φασόλια μαυρομάτικα 14 πακέτα
των 4 κιλών
Ρεβίθια 20 πακέτα των 4 κιλών
Φασόλια 25 πακέτα των 5 κιλών
Ρύζι 25 πακέτα των 5 κιλών
Βιολογικό αλεύρι 4 πακέτα των 5 κιλών
Η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας. Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο .
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

 

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς : Ίδρυμα Μποδοσάκη
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που διανέμουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων .
Παραλάβαμε στις 15 Ιανουαρίου την δωρεά σας μέσω της τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης, το ποσό των 1.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α , τρόφιμα, απορρυπαντικά & είδη υγιεινής, τα όποια διανεμήθηκαν σε 15 άπορες οικογένειες του φορέα.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Σας ευχαριστούμε που γίνατε αρωγοί στο έργο μας και ελπίζουμε η συνεργασία μας, να συνεχιστεί και σε αυτήν την προσπάθεια μας, να σας έχουμε πάντα στο πλευρό μας. Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή συμπαράστασή στο σωματείο μας.
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα θερμοκήπια Δράμας για την ευγενή, συνεχόμενη και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες .
Παραλάβαμε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 μια παλέτα πιπεριές 400 κιλά τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες .
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Σουπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες .
Παραλάβαμε χρηματικές επιταγές αξίας 300 ευρώμε τα οποία αγοράσαμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 κοτόπουλα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα των Χριστουγέννων.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μελισσοκόμο κ. Βαβουλίδη Ιωάννη για την ευγενή και συνεχόμενη χορηγία του προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Παραλάβαμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 30 βάζα μέλι του ενός κιλού ( 30 κιλά ) τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με τα πακέτα των Χριστουγέννων .
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Η Πρόεδρος κ. Τσάνα Μαρία και όλο το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» ευχαριστούν θερμά το Δημοτικό Σχολείο Χωριστής τον Διευθυντή κ. Καζάκη Δημήτριο, τον σύλλογο Δασκάλων, τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, και τους μαθητές του σχολείου για την Χριστουγεννιάτικη Δράση τους συλλογή τροφίμων, τα οποία προσέφεραν σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2019, στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής βοηθώντας τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα τα οποία θα τα προσφέρουμε σε 200 οικογένειες εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων .
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Θερμοκήπια Δράμας
Παραλάβαμε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 μια παλέτα πιπεριές 400 κιλά τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα των Χριστουγέννων .
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.
Με εκτίμηση η Πρόεδρος Δ.Σ
Τσάνα Μαρία