Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=»5 em»][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χαρούμενα & Ευλογημένα Χριστούγεννα Γεμάτα Φως Ελπίδα Υγεία Αισιοδοξία και Αγάπη σε όλο τον Κόσμο!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Γεμάτα Φως Ελπίδα Υγεία Αισιοδοξία Χαρά & Αγάπη Σας εύχεται για το 2021 η Πρόεδρος Μαρία Τσάνα & το Δ.Σ. ου Φιλανθρωπικού Σωματείου χωριστής ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ o ΕΛΕΗΜΩΝ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
«ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
Ένα δύσκολο στοίχημα κέρδισε το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,
συνεχίζοντας πάρα τις δυσκολίες της πανδημίας και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά του COVID-19 τη στήριξη φορέων, ιδρυμάτων και άπορων οικογενειών και ευπαθών ομάδων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χωριστής και στον ευρύτερο Νόμο της Δράμας.
Προβάλλοντας με συνέπεια και συνέχεια τα ιδεώδη της προσφοράς στην τοπική μας κοινωνία, το σωματείο, πέτυχε και αυτή τη φορά το στόχο του, ολοκληρώνοντας στις 23/12/2020 την διανομή των Χριστουγέννων προσφέροντας πακέτα τροφίμων σε περισσότερες από 200 οικογένειες πάνω από (800 άτομα) λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακόμη και κατ οίκον διανομή λόγω του lock down και χωρίς την συλλογή υπογραφών για να αποφύγουμε την διασπορά του ιού και να διασφαλίσουμε την δημόσια υγεία. Διανεμήθηκαν επτά ( 7 ) τόνοι τροφίμων, εξασφαλίζοντάς έτσι επαρκείς προμήθειες για διάστημα ενός μηνός.
Τα εορταστικά πακέτα περιείχαν τα απαραίτητα είδη διατροφής όπως (κρέας, κοτόπουλο, πατάτες, φρούτα, λαχανικά, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, λάδι, όσπρια, ρύζι, γάλα, αλεύρι, αλάτι. χυμούς ντομάτας, μαρμελάδες, μέλι, μερέντες, κονσέρβες, παιδικές τροφές, κρέμες, μπισκότα, κρουασάν, γλυκίσματα, παιδικά παιχνίδια κ.ά.) καθώς και είδη καθαριότητας, υγρό καθαρισμού, υγρό πιάτων, σφουγγάρια, σφουγγαρίστρες, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες οδοντόβουρτσες,
Για τον λόγο αυτό, η Πρόεδρος κα. Τσάνα Μαρία & το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλες τις εταιρίες, τους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις, και απλούς συμπολίτες μας οι οποίοι, κατανοώντας το μέγεθος της ανάγκης, αγκάλιασαν και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία την προσπάθειά του, στηρίζοντάς την υλικά και ηθικά.
Προετοιμάζοντας δε ήδη τις επόμενες δράσεις του, το Δ.Σ το προσωπικό, τα μέλη και οι εθελοντές του φορέα εύχονται σε όλους από καρδιάς, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ένα καλύτερο και υγιέστερο 2021 για όλους μας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος Δ.Σ
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΜΑΣ

 
Παραλάβαμε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, από τρεις φίλες & συμπολίτισσες μας, μία δωρεά με τρόφιμα για τα πακέτα των Χριστουγέννων, που περιείχαν όσπρια, ζυμαρικά, μαρμελάδες, χυμούς ντομάτας και κονσέρβες, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις φίλες μας οι οποίες θέλουν να παραμείνουν ανώνυμες.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας .
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάθονται και φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
ΙΔΡΥΜΑΤΑ – ΦΟΡΕΙΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΙΔΙΩΤΕΣ.
Στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» από το 2007 έχουμε εργαστεί συμβάλλοντας ώστε να γίνει η κοινωνία δικαιότερη, δημιουργώντας ευκαιρίες για την καταπολέμηση της ένδειας, του κοινωνικού αποκλεισμού , των ανισοτήτων, προκειμένου να διαμορφωθούν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε συνανθρώπους μας που έχουν δοκιμαστεί από την οικονομική κρίση επιχειρώντας να αναδυθεί η ελπίδα και η προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον.
Η Πρόεδρος κ. Τσάνα Μαρία και το Δ.Σ του φορέα Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστήριες μας σε όλους τους πολύτιμούς συνεργάτες μας, που είναι κάθε χρόνο στο πλευρό μας, καθώς και όλους όσοι προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα, και που παρ’ όλες της δύσκολες προκλήσεις της χρονιάς αυτής λόγω της πανδημίας, συνεχίζουν να προσφέρουν αποτελώντας έμπρακτο παράδειγμα της κοινωνίας των πολιτών.
Κοινωφελές Ιδρύματα: (ΙΣΝ) Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ίδρυμα ΤΙΜΑ, Ιωάννης Κρόκος Κέντρου On Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ, Ίδρυμα Κωστόπουλου.
Δημόσιοι Φορείς: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δήμος Δράμας, ΔΕΚΠΟΤΑ.
Κοινωφελείς Οργανισμοί/ Μη Κερδοσκοπικοί : Μπορούμε, Δεσμός, Higgs, Τράπεζα Τροφίμων Αθήνας, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας Μagic Μission Μόντρεαλ Καναδάς.
Τοπικές Εταιρείες: ΑRIVIA A.E.B.E, RAYCAP, Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΣ –ΓΑΛΕΝΤΖΟΥ Ε ΓΑΤΙΔΟΥ Α & ΣΙΑ ΟΕ Αλλαντοποιία, Θερμοκήπια Δράμας, Βλαχάκια Κρεαταγορά Μαυρομάτη, Μενοίκιο Γαλακτοκομικά προϊόντα, Χαρτοποιία ΑΝΙΛ, Αδαμίδου Αναστασία Σούπερ Μάρκε τ, Συσκευαστήρια Πατάτας Κ. Νευροκοπίου, την ΕΑΣ Δράμας, Αρτοποιεία Κωφίδη, ο Φούρνος του Λεωνίδα, Μύλοι Φραγκούλη ΔΟΞΑΤΟ, Αρτοποιεία Χωριστής.
Εταιρείες: Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστική ΓΑΤΙΔΗ Α.Β.Ε.Ε., LIDL ΕΛΛΑΣ, Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., Μέγα Α.Ε Προϊόντας Ατομικής Υγιεινής, Madonna Express Αφρώδη Πλαστικά, FrezyDerm A.Β.Ε.E. Βρεφικά είδη & βρεφικές τροφές , Παλίρροια ΑΕ Κονσέρβες Ψαχνά Ευβοίας Χαλκίδα, Friesland Campina Ελλάς Γάλατα Νουνού, E.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Μπισκότα Παπαδοπούλου, EURIMAC S.A. Βιομηχανία Ζυμαρικών Κιλκίς, ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε παιδικές κρέμες « Άνθος Αραβοσίτου», ΜΑΡΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. – ΠΑΓΓΑΙΟ Τυροκομικά Προϊόντα – Ελευθερούπολη, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Άλευρα, Chicco ΑΕ Είδη Βρεφικής φροντίδας – παιχνίδια, Tzioki Preziosi παιχνίδια, Playmobil Eλλάς παιχνίδια, AS Company παιχνίδια.
Παραγωγοί: Βαβουλίδης Ιωάννης Μελισσοκόμος, Πέπελας Γεώργιος παραγωγός κρασιού, Δεληγιάννης Μανώλης παραγωγός ροδιών, Χοιροτρόφοι Χωριστής.
Καθώς και όλους τους συμπολίτες μας και τις εταιρείες που επιθυμούν να μην δημοσιευτεί το όνομα τους αλλά κάθε Χρόνο είναι κοντά μας με την δωρεά τους.
Αποτελεί τιμή μας, η επιλογή του φορέα μας για την προσφορά σας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν για να χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο.
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: λουλούδι

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμη μία φορά, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Παραλάβαμε μια χρηματική επιταγή των 100 ευρώ, με την οποία την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 αγοράστηκαν νωπά κοτόπουλα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα των Χριστουγέννων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας.
Η προσφορά σας αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αλληλεγγύης αλλά και μια υποδειγματική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ THN ΕΤΑΙΡΕΙΑ AS COMPANY Α.Ε.

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία AS COMPANY Α.Ε. Από τις πολύ αγαπημένες μας συνεργασίες, η συνεχόμενη στήριξη της.
Παραλάβαμε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, 1 κιβώτια σύνολο 20 παιδικά παιχνίδια , τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση σας και για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας και την άριστη συνεργασία μας με τον κ. Σόλων Σεκέρογλου, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Παραλάβαμε την Τρίτη 22/12/2020, Σύνολο 100 κιβώτια εκ των οποίων, 10 κιβώτια παστέλι , 5 κιβώτια Ζυμαρικά, 1 κιβώτιο σάλτσες –τοματοπολτός, 12 κιβώτια μπισκότα, 6 κιβώτια σοκολάτες, 1 κιβώτιο μαστίχες , 1 σακί ρύζι και 1 σακί όσπρια ,3 κιβώτια γλυκά/μαρμελάδες, 28 κιβώτια αναψυκτικά, 8 κιβώτια κρουασάν , 5 τεμάχια απορρυπαντικά , 1 κιβώτιο απορρυπαντικά, 1 κιβώτιο καλλυντικά, 12 κιβώτια κατεψυγμένα ψάρια(μύδια), 5 κιβώτια τσιπς-γαριδάκια, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα των Χριστουγέννων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας.
Η ευαισθησία της τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης σε θέματα κοινωνικής προσφοράς είναι ιδιαίτερα μεγάλη και για τον λόγο αυτό έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους και την συνεχόμενη στήριξη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

EYΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΔΡΑΜΑΣ

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΔΕΕΠ ΝΔ Δράμας και τον Πρόεδρο τηςκ. Γεωργιάδη Αλέξανδρο, την ΕΑΣ Δράμας και τον Πρόεδρο της κ. Κεσκίνογλου Ιωάννη, την Ομάδα παραγωγών πατάτας Κ. Νευροκοπίου για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, παραλάβαμε Δωρεά 31 σακιά πατάτες σύνολο 350 κιλά τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή λόγω του lockdown για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη δωρεά και την στήριξή σας στο έργο μας .
Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ένα Χαρούμενο και Ελπιδοφόρο νέο έτος 2021 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

 

ΔΡΑΜΑ 20 Δεκεμβρίου 2020.

Σας ενημερώνουμε ότι οι παραλαβές και οι παραδώσεις ειδών και τροφίμων από το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ σε συνανθρώπους μας και φορείς που έχουν ανάγκη, συνεχίζονται μέχρι και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020.
Σκοπός του Σωματείου είναι να μην αφήσουμε καμία οικογένεια τις Άγιες ημέρες των ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ χωρίς το εορταστικό τραπέζι και όχι μόνο.
Αυτό κάνουμε καθ’όλη την διάρκεια του έτους.
Μπορείς να το κάνεις και συ αρκεί να το θέλεις!!!!!!!!!
Εμείς δεν σταματήσαμε καθόλου παρ’όλη την άσχημη κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία την χρονιά που μας φεύγει, διατηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας.
Άλως τε το έργο μας είναι φανερό όπως μας παρακολουθείτε κάθε μέρα και σας ευχαριστούμε πολύ.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, να υποδεχθούμε με υγεία, ελπίδα, χαρά και ευλογία τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και ένα ελπιδοφόρο νέο έτος 2021.
Η Πρόεδρος για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

EYΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΜΥΛΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΔΟΞΑΤΟ

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ΜΥΛΟΙ Ο.& Φ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, παραλάβαμε 50 κιλά Αλεύρι τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή λόγω του lockdown για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας .
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.