Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=»5 em»][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑΡ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνέντευξη της προέδρου του Φιλ/κού Σωματείου Χωριστής, Μαρίας Τσάνα στο ΣΤΑΡ Β. Ελλάδος.

 

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – SOCIAL SCHOOL

Διανομή Τροφίμων

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Έτσι και αυτές τις άγιες μέρες του Δεκαπενταύγουστου, πιστό στο καθήκον, φρόντισε να διανέμει τρόφιμα σε πάνω από 60 άπορες οικογένειες.
Τα πακέτα παραδόθηκαν στο σπίτι των ωφελουμένων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς υπογραφή βέβαια για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας όπως κάναμε και όλο αυτό το διάστημα του COVID-19.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας και όχι μόνο, που συμβάλουν σημαντικά στο έργο που επιτελεί ο φορέας μας με τη γενναιόδωρη προσφορά τους.
Ευχόμαστε στους εορτάζοντας και σε όλο τον κόσμο
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ να μας ευλογεί και να μας έχει υπό την σκέπη της!!!
Για το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ARIVIA ΑΒΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ARIVIA ΑΒΕΕ για την συνεχή, ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Δεκαπενταύγουστου.
Παραλάβαμε την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, τυροκομικά προϊόντα 342,600 κιλά τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναγνωρίζοντας την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων στη βελτίωση της κοινωνικής μας συνεισφοράς και ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 επικεντρωνόμαστε στο να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, με συνεργάτες, φορείς και συλλόγους.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», συνεχίζοντας στα πλαίσια των Δράσεων του και σε συνεργασία με τους Υπεύθυνους του θεραπευτηρίου Δράμας σύμφωνα με τις ανάγκες των φιλοξενουμένων αποστείλαμε την
Παρασκευή 7/8/2020 δυο κιβώτια με καλοκαιρινά ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα και πυτζάμες .
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναγνωρίζοντας την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων στη βελτίωση της κοινωνικής μας συνεισφοράς και ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 επικεντρωνόμαστε στο να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, με συνεργάτες, φορείς και συλλόγους.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», συνεχίζοντας στα πλαίσια των Δράσεων του και σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία των φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις ανάγκες των φιλοξενουμένων αποστείλαμε την Πέμπτη 6/8/ 2020 ένα κιβώτιο με καλοκαιρινά ανδρικά είδη ένδυσης.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για ακόμη μία φορά την συμπολίτισσα μας κα. Αδαμίδου Αναστασία, η οποία βρίσκεται κάθε μήνα στο πλευρό μας και στηρίζει το έργο μας.
Παραλάβαμε το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 170 κιλά αλεύρι τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Εκ μέρους όλων μας ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Διανομή ΤΕΒΑ/ΚΕΑ

Η πρώτη παραλαβή και διανομή για τα προϊόντα, ειδών και τροφίμων για το έτος 2020 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ» για τους ωφελούμενους του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας».

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου και Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 .
Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου στους δικαιούχους του προγράμματος.
Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για την ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων του φορέα.

Τα είδη που παραλάβαμε και τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:
Φασόλια, Φακές, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, ρύζι Καρολίνα, ζάχαρη, πελτές ντομάτας, δημητριακά, τόνο σε ηλιέλαιο, Ελαιόλαδο, σχολική τσάντα και κασετίνα.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετέχει ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ)» της Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες .

Παραλάβαμε την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 δύο παλέτες πράσινες και κόκκινες πιπεριές περίπου 800 κιλά τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες

Ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Απόστολο για την πολύτιμη προσφορά του στην μεταφορά των προϊόντων.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ARIVIA ΑΒΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ARIVIA ΑΒΕΕ για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.

Παραλάβαμε σήμερα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, 80 πακέτα τυροκομικά προϊόντα στο σύνολο 145,280 κιλά, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία