Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=»5 em»][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

Fdrama free press magazine Δεκέμβριος 2018

Η Πρόεδρος Τσάνα Μαρία & το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ σας εύχεται Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά με υγεία!!!
Μέσα από τις σελίδες του Fdrama free press magazine Δεκέμβριος 2018 σελίδα 74
Ευχαριστούμε θερμά το fdrama
Δείτε την δημοσίευση εδώ

 

Πλήθος δράσεων, εκδηλώσεων και εθελοντισμού έτους 2018 του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής

Η κοινωνική προσφορά του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής

«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» το έτος 2018

 Πέρασε ένας ακόμη χρόνος, γεμάτος δράσεις, δωρεές, προσφορά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, αλλά και δράσεις και εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά, από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Το Σωματείο, αποδεικνύει έμπρακτα, κάθε χρόνο, με κάθε του δράση την ενεργή συμμετοχή και προσφορά του στην τοπική μας κοινωνία.

 Η κοινωνική προσφορά του Σωματείου

Στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής υποστήριξε με τρόφιμα, είδη ρουχισμού, υποδήματα 150 οικογένειες με μεγάλα οικογενειακά προβλήματα.

Επιπλέον, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό, την κοπή της βασιλόπιτας και εκδρομές φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ακόμη, αγόρασε 13 τόνους ξύλα και 1000 λίτρα πετρέλαιο θέρμανσης για άπορες οικογένειες. Ακόμη, τα μέλη του Σωματείου πούλησαν 250 ημερολόγια τσέπης προκειμένου να ενισχύσουν το ταμείο του Φορέα.

Κατά την περίοδο του Πάσχα των Φώτων και του Δεκαπενταύγουστου, το Σωματείο ενίσχυσε με πακέτα τροφίμων 200 οικογένειες του Νομού μας.

Και την χρονιά που πέρασε, το Σωματείο συνέχισε την ενεργή συμμετοχή του για την υποστήριξη  των παιδικών ιδρυμάτων (Χαμόγελο του παιδιού), Ψυχιατρικών Κλινικών (Αγία Ειρήνη), προσφέροντας ενδύματα, υποδήματα, τρόφιμα και  είδη πρώτης ανάγκης.

Επιθυμώντας να συμβάλλει ακόμη πιο ενεργά στα κοινωνικά πράγματα της πόλης μας, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής, υπέγραψε το σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας της κοινωνικής σύμπραξης Π.Ε. Δράμας «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας» με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Δράμας. Συγκεκριμένα, για το 2018  συμμετείχε σε δυο  διανομές   στους δικαιούχους  ΚΕΑ.

Την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, το Σωματείο ενίσχυσε με πακέτα τροφίμων 200 οικογένειες του Νομού μας. Τα εορταστικά πακέτα, περιείχαν τα απαραίτητα είδη διατροφής (κρέας, ζυμαρικά, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη, αλάτι, γάλα, αλεύρι, τοματοχυμούς, κονσέρβες, παιδικά παιχνίδια, μπισκότα κ.ά.)

Εορτασμός του Προστάτη του Σωματείου Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονος

Σε κλίμα αλληλεγγύης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο και με μεγάλη προσέλευση πολιτών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018, μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Χωριστή Δράμας, αρτοκλασία για την μνήμη του προστάτη του Φορέα Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονος. Η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη μνήμη του ως Αγίου στις 12 Νοεμβρίου.

 

Εκπαίδευση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Φορέα στην Χωριστή η πρώτη συνάντηση γνωριμίας του τμήματος Υπολογιστών. Το τμήμα, απευθυνόταν σε άτομα άνω των 50 ετών που δε γνωρίζουν καθόλου να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θέλουν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις και πραγματοποιήθηκαν 8 συναντήσεις.

Οι θεματικές των μαθημάτων ήταν εισαγωγή στη χρήση κινητών συσκευών και στην Πληροφορική, δημιουργία λογαριασμού και χρήση e-mail, καθώς και δημιουργία λογαριασμού και χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης FB.

Εκπαιδεύτρια του τμήματος, ήταν η κα. Αναστασία Σαγυρίδου, απόφοιτος ΤΕΙ Διαχείρισης Πληροφοριών. Το πρόγραμμα ανήκει στον τοπικό Άξονα 4 του Π.Α.Α. (LEADER) Νομού Δράμας όπου έχει πλέον ολοκληρωθεί με την εγκατάσταση των ηλεκτρονικών συσκευών. Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν οκτώ σταθεροί υπολογιστές, δύο φορητοί, ένας διαδραστικός πίνακας, δυο εκτυπωτές πολυμηχανήματα και ένα επαγγελματικό φωτοτυπικό για την περαιτέρω ενίσχυση του φιλανθρωπικού του έργου στην τοπική κοινωνία.
Το πρόγραμμα του φορέα από το τοπικό Άξονα 4 του Π.Α.Α. (LEADER), περιελάμβανε: κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμός, και λοιπός εξοπλισμός και Η/Υ.
Το ποσό επιχορηγήσεις του φορέα από το Άξονα 4 του Π.Α.Α. (LEADER) ανέρχεται στο ποσό των 39.380,08 ευρώ.

Το «Εργαστήρι Ονείρων» του Σωματείου

Το Παιδικό Καλλιτεχνικό «Εργαστήρι Ονείρων», λειτούργησε για τέταρτη χρονιά με πολλές δράσεις, ενώ παρουσίασε και την  παιδική παράσταση «Σαν Παραμύθι», με υπεύθυνη παιδαγωγό την κα. Ειρήνη Μπουντάκη. Το Σωματείο, από την πλευρά του ευχαριστεί το Κοινωφελές Ίδρυμα  Αιμίλιος Θεοχάρη Καλαϊτζίδης για την σύμπραξη με τον φορέα και την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων καθώς και τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Χωριστής για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

Το καλλιτεχνικό «Εργαστήρι Ονείρων», λειτουργεί υπό  την αιγίδα  του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

‘Όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τις χειροτεχνίες κατασκευές (πρώτες ύλες θεατρικές παραστάσεις και αναλώσιμα υλικά) καλύπτονται από το Σωματείο.

Όπως κάθε χρόνο,  μια  όμορφη  Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» για τα παιδιά που παρακολουθούν το Εργαστήρι και τις οικογένειες τους. Τα παιδιά, στόλισαν το δένδρο των ευχών, παρακολουθήσαν Καραγκιόζη από τον κ. Ορέστη Παντικίδη, τραγούδησαν τα κάλαντα με την βοήθεια του μουσικού κ. Νίκου Αγάογλου και της τραγουδίστριας κα. Έφης Μάρκου, φωτογραφήθηκαν με τις Μασκότ της Ονειρούπολης, και τέλος ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε και φέτος το Σωματείο χαρίζοντας δώρα στα παιδιά.

Τέλος, η χρονιά έκλεισε με την παιδική θεατρική ομάδα «Εργαστήρι Ονείρων» όπου παρουσίασε εν όψει της Ονειρούπολης το παραμύθι του κ. Νικόλα Ανδρικόπουλου, «Η Χώρα με τους Παράξενους Ανθρώπους», στην  θεατρική αίθουσα της Νομαρχίας Δράμας. Πρόκειται για ένα παραμύθι με αγάπη για όλους τους συνανθρώπους μας, από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

Συνεργασία του Σωματείου με Φορείς και Ιδρύματα

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου, το Σωματείο συνεργάζεται με πλήθος φορέων και ιδρυμάτων. Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ήταν η τελευταία εργάσιμη μέρα του προγράμματος απασχόλησης των δυο υπαλλήλων του σωματείου υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος κλείνοντας αισίως μια συνεργασία  τεσσάρων χρόνων και 2,5 μηνών.

Η δωρεά του Ιδρύματος, κάλυψε  λειτουργικά έξοδα μισθοδοσίας, δύο θέσεων απασχόλησης, ενός Κοινωνικού Λειτουργού τετράωρης απασχόλησης  και ενός οδηγού πλήρους απασχόλησης για τη μεταφορά στοιχείων και εξυπηρέτησης κοινωνικών αναγκών.  Το ποσό της Δωρεάς του προγράμματος απασχόλησης των δυο υπαλλήλων του σωματείου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς τον φορέα ανέρχεται στο ποσό των 89.000 Ευρώ. Αυτό ήταν η αφετηρία και το έναυσμα ενός μεγάλου κοινωνικού έργου που συντελεί το σωματείο  τα τελευταία χρόνια στο Δ.Δ Χωριστής και στον ευρύτερο Ν. Δράμας.

Ακολούθως, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, η Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» επισκέφτηκαν το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Δράμας. Πιο συγκεκριμένα, τους σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης» όπου και πρόσφεραν τα υλικά ώστε να ετοιμάσουν πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια τα οποία θα  συμπεριλήφθηκαν στα πακέτα που ετοίμασε ο φορέας και  διένειμε σε άπορες οικογένειες.

Επιπλέον, παραχωρήθηκε  συνέντευξη από την Πρόεδρο κα. Μαρία Τσάνα για τα έντεκα χρόνια του φορέα 2007-2018,  όπου αναφέρεται στο Φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» στο 8ο τεύχος του Fdrama free press magazine Απρίλιος 2018 στη σελίδα 66-67-68

Ακόμη, το 7o Διεθνές Συνέδριο του ΙΣΝ για την Κοινωφελή Δράση πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το συνέδριο, παρακολούθησε η Πρόεδρος του Σωματείου κα. Μαρία Τσάνα προσκεκλημένη από το ίδρυμα ΙΣΝ αποκομίζοντας για άλλη μια χρονιά της καλύτερες εντυπώσεις.

Ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας

Ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου με την ονομασία «4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Χωριστής 2018», ο οποίος θα διεξαγόταν την Τετάρτη στις 27 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ μ. στην Χωριστή, ακυρώθηκε λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή με δυνατές βροχοπτώσεις και άφησε τον δρόμο και την διαδρομή των τεσσάρων χιλιομέτρων σε πολύ κακή κατάσταση με αποτέλεσμα οι διοργανωτές με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή του Σέγας κ. Κουρομιχαλάκη να ακυρώσουν τον τέταρτο φιλανθρωπικό αγώνα.

Δωρεές και προγράμματα στο Σωματείο

Ο Φορέας, συγκέντρωσε όλα τα δικαιολογητικά σχετικά με το πρόγραμμα επιχορήγησης του ως Ν.Π.Ι.Δ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τα οποία και διαβίβασε στις 19 Ιουλίου 2018 με αριθμό εξερχόμενου  πρωτοκόλλου 692  σε πρωτότυπη με σκοπό την επιχορήγηση του.

Κατά τη διάρκεια χρονιάς που πέρασε, το Σωματείο έχει λάβει  ύστερα από αίτημα χορηγίας που υποβάλετε από την Κοινωνική Λειτουργό του Φορέα, δωρεές σε τρόφιμα από ιδιώτες, φορείς, παραγωγούς, εταιρείες. Το Σωματείο από την πλευρά του ευχαρίστησε ιδιαίτερα  όλες τις εταιρείες και τους ιδιώτες για τις χορηγίες τους μέσω ευχαριστήριας επιστολής, ανάρτηση της χορηγίας στην ιστοσελίδα άλλα και στην ομάδα του Φιλανθρωπικού Σωματείο Χωριστής στο διαδίκτυο, καθώς και σε δελτία τύπου στα Μ.Μ.Ε. Επίσης, το Σωματείο έλαβε από τοπική εταιρεία χορηγία το πόσο των 1000 και 2000 ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ειδική έγκριση του άρθρου 12 του ν. 2731/1999 για την επιχορήγηση των Προνοιακών Ιδρυμάτων (Ν.Π.Ι.Δ.) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών, μέσω της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για το οικονομικό έτος 2018. Ο Φορέας, έλαβε την  Ειδική Έγκριση για την επιχορήγηση οικονομικού έτους 2018 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με το ποσό των 10.000,00 ευρώ για λειτουργικά έξοδα του φορέα.

Συνεργασίες και εθελοντές

Στο πλαίσιο της χρονιάς που πέρασε, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής δέχθηκε πάρα πολλές προσκλήσεις για εκδηλώσεις στις οποίες ανταποκρίθηκε με την παρουσία του.

Το Σωματείο, ευχαριστεί ιδιαίτερα το Διοικητικό του Συμβούλιο, την Εξελεγκτική  Επιτροπή τις εθελόντριες του Φορέα, την παιδαγωγό κα. Ειρήνη Μπουντάκη,  την κα. Εύη Παπαδοπούλου για την εθελοντική του προσφορά και την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον, το Σωματείο προσπάθησε όλο το 2018  για την καλύτερη λειτουργία του και έθεσε τον πήχη  ακόμα ψηλότερα για το 2019.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» εύχεται σε όλους από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, και το 2019 να απαλύνει κάθε σκιά με το Φως της Αγάπης, της Αμοιβαιότητας και της Ειρήνης.

Δείτε την δημοσίευση στον Πρωϊνό Τύπο

 

Του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Εντυπωσίασε η θεατρική παράσταση των παιδιών από το «Εργαστήρι Ονείρων»

Εντυπωσίασε η θεατρική παράσταση των παιδιών από το «Εργαστήρι Ονείρων»

«Η χώρα με τους Παράξενους Ανθρώπους» στην αίθουσα της Νομαρχίας Δράμας 23 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασαν τα παιδιά από το «Εργαστήρι Ονείρων» του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα της Νομαρχίας Δράμας την παιδική παράσταση «Η χώρα με τους Παράξενους Ανθρώπους» του κ. Νικόλα Ανδρικόπουλου. Την παράσταση, επιμελήθηκαν με πολύ κόπο και αγάπη η παιδαγωγός κα. Ειρήνη Μπουντάκη και η κα. Εύη Παπαδοπούλου. Την μουσική, επιμελήθηκε, ο κ. Νίκος Αγάογλου, στο τραγούδι η κα. Έφη Μάρκου, μαζί με τέσσερα κορίτσια της θεατρικής μας ομάδας, και στο βιολί η κα. Μίρκα Μαλκάκη.

Το Παιδικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» «Εργαστήρι Ονείρων», είναι ένα εργαστήρι μάθησης, δημιουργικής έκφρασης, δράσης και ψυχαγωγίας για μαθητές από Τρίτης μέχρι και Έκτης Δημοτικού. Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο εργαστήρι εδώ και τέσσερα χρόνια είναι: κατασκευές, θέατρο, μουσική, ζωγραφική και παιχνίδι.

Το καλλιτεχνικό «Εργαστήρι Ονείρων», λειτουργεί υπό την αιγίδα του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων». Όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τις χειροτεχνίες κατασκευές θεατρικές παραστάσεις (πρώτες ύλες & αναλώσιμα υλικά) καλύπτονται από το Φιλανθρωπικό Σωματείο.

Η παιδική θεατρική ομάδα «Εργαστήρι Ονείωρων», παρουσίασε το παραμύθι του κ. Νικόλα Ανδρικόπουλου, «Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους». Πρόκειται για ένα παραμύθι με αγάπη για όλους τους συνανθρώπους μας, από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

 

Δείτε τη δημοσίευση στον Πρωϊνό Τύπο

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» προσέφερε τρόφιμα σε 200 οικογένειες

Πρωινός Τύπος

Όπως κάθε Χριστούγεννα έτσι και φέτος
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» προσέφερε τρόφιμα σε 200 οικογένειες Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά!

 

http://www.proinos-typos.gr/filanthropiko-somatio-choristis-agios-ioannis-o-eleimon-prosefere-trofima-se-200-ikogenies/?fbclid=IwAR0zN9wCm2u3-HmCBrSEnsYEtyIquja6egz0tBea_sM6n2sfryR0OGlNQ3I

Χριστουγεννιάτικες ευχές από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ

Ευχές για καλές και χαρούμενες γιορτές και ένα ευτυχισμένο νέο έτος!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΜΑ 22/12/2018

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 

https://www.facebook.com/maria.pap.79219/posts/1273922949415299

Χωριστή 16 Δεκεμβρίου 2018 Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Ο Άι Βασίλης επισκέφτηκε το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ στη Χωριστή και μαζί με τα παιδιά από το Καλλιτεχνικό ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΟΝΕΙΡΩΝ αφού έψαλλαν τα κάλαντα μετά τους μοίρασε δώρα.

 

https://www.facebook.com/maria.pap.79219/videos/1286989084775352/

Περιβαλλοντική Δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»

Λουλούδια βολβούς και αρωματικά φυτά φύτεψαν τα παιδιά από το Εργαστήρι Ονείρων στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου στην Χωριστή

Περιβαλλοντική Δράση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»

 

 

ΔΡΑΜΑ 5/11/2018ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» …

Gepostet von Maria Pap am Donnerstag, 8. November 2018

 

Πρωινός Τύπος

http://www.proinos-typos.gr/entyposiase-pediki-parastasi-san-paramythi-apo-pediko-kallitechniko-ergastiri-tou-filanthropikou-somatiou-choristis/