Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=»5 em»][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

Δελτίο Τύπου

 
Δωρεά παιδικού ρουχισμού από το Χαμόγελο του Παιδιού στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Αναγνωρίζοντας την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων στη βελτίωση της κοινωνικής συνεισφοράς και ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 επικεντρωνόμαστε στο να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, με συνεργάτες, φορείς και συλλόγους.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον οργανισμό ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας.
Παραλάβαμε την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, 7 κιβώτια και 4 σακούλες με παιδικά ρούχα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά.
Τα προϊόντα παραδόθηκαν στα γραφεία του φορέα μας, με πλήρη ασφάλεια λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για την ευγενή, συνεχόμενη και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Παραλάβαμε σε καθημερινή βάση από 16η έως 31η Μαρτίου 2021 (Ψωμιά και διάφορα αρτοσκευάσματα συνολικά τμχ 1.229 και 9.024 κιλά σφολιατοειδή & κριτσίνια) Σύνολο ωφελήθηκαν 62 οικογένειες 154 άτομα.
Η προσφορά σας αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αλληλεγγύης αλλά και μια υποδειγματική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ LIDL ΕΛΛΑΣ

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή, συνεχή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Πάσχα.
Παραλάβαμε την Τετάρτη 31/3/2021, 24 κιλά σπαγγέτι, 10 κιλά Φακές , 24 κιλά Φασόλια μέτρια, 36 κιλά ρύζι Καρολίνα, 24 κουτιά συμπυκνωμένο γάλα των 410γρ, 32 κιλά Ζάχαρη, 14 κιλά αλεύρι & 24τμχ των 500γρμ. Χυμό ντομάτας τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα του Πάσχα.
Η προσφορά σας αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αλληλεγγύης αλλά και μια υποδειγματική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΜΑΣ

 
Παραλάβαμε την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, από τρεις φίλες & συμπολίτισσές μας, μία δωρεά με τρόφιμα για τα πακέτα του Πάσχα, που περιείχαν ζυμαρικά (100 κιλά μακαρόνια & 100 κιλά κριθαράκι), 60 κιλά ρύζι & 60 πακέτα σάλτσα πουμαρώ, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις φίλες μας οι οποίες θέλουν να παραμείνουν ανώνυμες.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας .
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FREZYDERM A.E.B.E.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ FREZYDERM: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» ΧΩΡΙΣΤΗ ΔΡΑΜΑΣ
Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας για τη στήριξη του πολύτιμου έργου σας και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα είναι μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε τα παρακάτω είδη.
Τα προϊόντα που παραλάβαμε την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 είναι 18 κιβώτια στο σύνολό τους 150 τμχ FREZYLAC ΓΑΛΑ και ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά μαζί με τα πακέτα του Πάσχα.
50 τμχ. FREZYLAC SILVER 2 Αγελαδινό γάλα για βρέφη από τον 6° έως τον 12° μήνα. 400gr
50 τμχ. FREZYLAC SILVER 3 Ρόφημα αγελαδινού γάλακτος για νήπια μετά τον 12° μήνα. 400gr
50 τμχ FREZYLAC ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ Βρεφική κρέμα βιολογικής προέλευσης με Ρυζάλευρο, Γάλα και Βανίλια για βρέφη μετά τον 4ο μήνα. 200gr
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Eταιρεία FREZYDERM A.E.B.E. για την ευγενή, συνεχή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες .
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

 

 

Stavros Niarchos Foundation Cultural Center

Η ενότητα μουσικών εκδηλώσεων Lighthouse Sessions έχει ως στόχο να αναδείξει τη δύναμη της μουσικής γλώσσας σε πέντε πρωτότυπα πορτραίτα συνδέοντας την ελληνική παράδοση και τα ρεμπέτικα με την τζαζ και την κλασική μουσική. Κάθε μήνα ο συνθέτης και ντράμερ Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης συνομιλεί με τους διακεκριμένους καλεσμένους του για τη ζωή και τις μουσικές τους αναζητήσεις, ενώ, παράλληλα τους καλεί σε έναν μουσικό διάλογο, με την συνοδεία ενός τζαζ τρίο και ενός κουαρτέτου εγχόρδων. Τρίτος καλεσμένος του είναι ο λαουτιέρης Γιώργης Μανωλάκης, δημιουργός των Couleur Locale.
//
The Lighthouse Sessions, the SNFCC’s newest series of musical events, comes to demonstrate the power of the language of music through five unusual portraits, connecting Greek tradition and rebetika songs with jazz and classical music. Each month, the composer and drummer Alexandros Drakos Ktistakis talks with his handpicked guests about their life and musical pursuits, while inviting them to engage in a musical dialogue, accompanied by a jazz trio and a string quartet. His third guest is the lutist Giorgis Manolakis, creator of Couleur Locale.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ THN ΕΤΑΙΡΕΙΑ PLAYΜOBIL HELLAS NON. Α.Ε.

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία PLAYΜOBIL HELLAS Από τις πολύ αγαπημένες μας συνεργασίες, η συνεχόμενη στήριξη της.
Παραλάβαμε την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, ένα κιβώτιο με 16 παιδικά παιχνίδια, τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά ενόψει των εορτών του Πάσχα. Υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή λόγω του lockdown για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MADONNA

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία MADONNA για την ευγενή, συνεχή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες .
Παραλάβαμε την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 δύο κιβώτια με 450 τεμάχια αφρωδών πλαστικών αναλυτικότερα : 150 τμχ σφουγγάρια μπάνιου, 150 τμχ σφουγγάρια κουζίνας, και 150 τμχ σφουγγαρίστρες, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα του Πάσχα.
Η προσφορά σας αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αλληλεγγύης αλλά και μια υποδειγματική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

Θεραπευτηρίου Χρόνιων παθήσεων Δράμας

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Χρόνιων παθήσεων Δράμας ευχαριστεί την κ.Τσανα Μαρία και τα μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου Αγ.Ιωαννης ο Ελεημων για την δωρεά 7 κιβωτιων με πιπέρια. Η στήριξη σας αξία ανεκτίμητη.

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

 
Παρόλο που βρισκόμαστε σε δύσκολες συνθήκες με την πανδημία του Covid – 19 και το lockdown, το Φιλανθρωπικό Σωματείο σε πείσμα των καιρών και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα του ΕΟΔΥ για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, δεν σταματήσαμε το έργο μας και την προσφορά μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, παραλάβαμε μισή παλέτα πιπεριές περίπου 200 κιλά τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα θερμοκήπια Δράμας για την ευγενή, συνεχή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες .
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Απόστολο για την πολύτιμη εθελοντική προσφορά του που βρίσκεται δίπλα μας όποτε τον χρειαστούμε και με τον τρόπο αυτό ενισχύονται και πολλές άπορες οικογένειες από την ενορία του.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία