Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=»5 em»][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δράμα 29/4/2019
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ #ΙΔΡΥΜΑ #ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το #Ίδρυμα #Μποδοσάκη για την ευγενή, συνεχή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Πάσχα.

Παραλάβαμε την Μ. Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, τρόφιμα έως των 1.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α μέσω της Τράπεζας Τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο μας μέσα από την Ιστοσελίδα μας http:www.agie.gr

Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗ & ΑΓΑΠΗ

 Πασχαλινά τσουρέκια από το

«Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής

«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Η ισχύς εν τη ενώσει, με την πραγματοποίηση μιας όμορφης Πασχαλινής συνεργασίας του Φιλανθρωπικού Σωματείου, του Δημοσίου ΙΕΚ Δράμας και του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο, πρόσφερε τα υλικά ώστε το τμήμα ζαχαροπλαστικής του Δ.ΙΕΚ Δράμας να φτιάξει 100 Πασχαλινά τσουρέκια τα οποία την Πέμπτη 18 Απριλίου, προσέφεραν με πολλή αγάπη στα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Δράμας

Η Πρόεδρος, κα. Τσάνα Μαρία ευχαριστεί από καρδιάς την Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Δράμας κα. Τσακιρίδου Γιώτα και τους σπουδαστές του τμήματος ζαχαροπλαστικής καθώς και την κα. Κατσιγιάννη Αγλαΐα πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Δράμας για την πολύ όμορφη συνεργασία την οποία θα επιδιώξουν να συνεχιστεί.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Επισιτιστική βοήθεια που χάρισε χαμόγελα και ελπίδα σε περισσότερες από 200 άπορες οικογένειες χορήγησε ενόψει των εορτών του Πάσχα το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση για όλους μας, υπάρχουν δυστυχώς και εκατοντάδες συμπολίτες μας, με τις οικογένειες τους, τα παιδιά τους, που δεν μπορούν τις μέρες των γιορτών να εξασφαλίσουν ούτε τον επιούσιο. Με τη δράση του ο φορέας μας, προσπαθεί να δώσει αρωγή και ανακούφιση σε αυτούς τους ανθρώπους.

Στην όλη προσπάθεια για τη Πασχαλινή διανομή συνέβαλαν με τις προσφορές και χορηγίες τους οι επιχειρήσεις και ιδιώτες αναλυτικότερα: Ίδρυμα Μποδοσάκη , η οργάνωση Magic Mission , η εταιρεία Arivia Biotros, Εταιρεία Γαλέντζος Βόρεια Ελλάς , η Εταιρεία Μadona, Δραμινή χαρτοποιία ANIL, η Εταιρεία Δ&Δ Μαυρομάτης, η εταιρεία Preziosi Hellas, as company, εταιρεία Chicco, Eταιρεία Playmobil Ελλάς, Lidl Ελλάς, τα Θερμοκήπια Δράμας, οι Χοιροτρόφοι της Χωριστής, η κα. Αδαμίδου Αναστασία, ο κ. Δεληγιάννης Μανώλης & πολλοί ανώνυμοι συμπολίτες μας.

Για τον λόγο αυτό, η Πρόεδρος, και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους τους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις, και απλούς συμπολίτες μας οι οποίοι, κατανοώντας το μέγεθος της ανάγκης, αγκάλιασαν και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία την προσπάθειά του, στηρίζοντάς την υλικά και ηθικά.

Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ AS COMPANY

ΔΡΑΜΑ 20/4/2019
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ AS COMPANY

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία AS COMPANY , για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Πάσχα.

Παραλάβαμε την Πέμπτη 18 Απριλίου μια κούτα με παιδικά παιχνίδια τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες με μικρά παιδιά μαζί με τα πακέτα του Πάσχα.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πασχαλινά Τσουρέκια , από το «Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής « Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων »

Η ισχύς εν τη ενώσει, μια όμορφη Πασχαλινή συνεργασία του Φιλανθρωπικού Σωματείου, του Δημοσίου ΙΕΚ Δράμας και του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας .
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο πρόσφερε τα υλικά ώστε το τμήμα ζαχαροπλαστικής του ΔΙΕΚ Δράμας να φτιάξει 100 Πασχαλινά τσουρέκια τα οποία στις 18/4/2019 πρόσφεραν με πολλή αγάπη στα μέλη του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Δράμας

Η Πρόεδρος κα Τσάνα Μαρία ευχαριστεί από καρδιάς την Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Δράμας κ. Τσακιρίδου Γιώτα και τους σπουδαστές του τμήματος ζαχαροπλαστικής καθώς και την κ. Κατσιγιάννη Αγλαΐα πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών Ν. Δράμας για την πολύ όμορφη συνεργασία η οποία θα επιδιώξουμε να συνεχιστεί .
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράμα 19/4/2019

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΤΕΒΑ/FEAD)

Η πρώτη παραλαβή και διανομή για τα προϊόντα, ειδών και τροφίμων του 2019 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΚΕΑ/ΤΕΒΑ/FEAD» για τις δικαιούχες οικογένειες του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής, της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας». πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 18 Απρίλιου 2019.

Τα είδη που παραλάβαμε και τα οποία διανεμήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής: 215 κιλά ηλιέλαιο, κονσέρβα τόνος 305 τμχ , κονσέρβα σαρδέλα 315 τμχ, αφρόλουτρο σώματος 102 τμχ, 2 τμχ πάνες και πορτοκάλια 112 δικτάκια των 2 κιλών.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετέχει ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD)» της Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΑΜΑ 18/4/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πασχαλινές λαμπάδες, δώρα και ευχές από το «Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής « Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων »

Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες πρόσφεραν στους μαθητές/τριες του Ειδικού Σχολείου Δράμας η Πρόεδρος κα Τσάνα Μαρία και οι μαθητές από το Εργαστήρι Ονείρων του σωματείου μας τις οποίες κατασκεύασαν με πολύ αγάπη μαζί με την παιδαγωγό κ. Μπουντάκη Ειρήνη κατά την επίσκεψή τους στο σχολείο , την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Ευχαριστούν την Διευθύντρια κ. Αμανατίδου και τον Υποδιευθυντή για την θερμή τους υποδοχή.
Επίσης ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά και στο προσωπικό του σχολείου «Καλή Ανάσταση» με υγεία και πρόοδο.

Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΔΡΑΜΑ 18/4/2019

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

Στην προετοιμασία των πακέτων τροφίμων τα οποία θα δοθούν σε 200 άπορες οικογένειες του Δ.Δ Χωριστής και του ευρύτερου Ν. Δράμας προβαίνει το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, τα οποία θα δοθούν εν όψει του Πάσχα στο πλαίσιο των δράσεων ενίσχυσης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ιδιαίτερα κατά τις εορταστικές περιόδους.

Συνολικά σε 200 άπορες οικογένειες, που είναι καταγεγραμμένες στο μητρώο του Σωματείου θα μοιραστούν πακέτα με τα απαραίτητα τρόφιμα και κρέας τα οποία έχουν χορηγηθεί στον φορέα.

Η Πρόεδρος κ. Τσάνα Μαρία ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο αίτημα χορηγίας που υπόβαλε ο φορέας και βοήθησαν να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για τα πακέτα.

Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε

ΔΡΑΜΑ 16/4/2019
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ΦΡΗΣΛΑΝΤΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε (ΝΟΥΝΟΥ), για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Πάσχα.

Παραλάβαμε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, 7 κιβώτια, 336 τεμάχια γάλα νουνού εβαπορέ των 400 γρμ τα οποία θα διανεμηθούν άπορες οικογένειες.

Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία