Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=»5 em»][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=»1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ARIVIA ΑΒΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ARIVIA ΑΒΕΕ για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Παραλάβαμε σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου 2020, 154,040 κιλά τυροκομικά προϊόντα τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Ν.ΔΡΑΜΑΣ
Από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Αναγνωρίζοντας την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων στη βελτίωση της κοινωνικής μας συνεισφοράς και ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 επικεντρωνόμαστε στο να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, με συνεργάτες, φορείς και συλλόγους.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», συνεχίζοντας στα πλαίσια των Δράσεων του και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και γνωρίζοντας τις ανάγκες σε έλλειψη βρεφικών τροφών της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών του Ν. Δράμας με μεγάλη χαρά προσέφερε την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 στις 40 οικογένειες με βρέφη τα παρακάτω:
Η δωρεά περιλαμβάνει:
1. Βρεφικό γάλα Frezy-lak Νο3 252 Τεμάχια
2. Βρεφικά Μπιμπερό Nature Chicco Οm+ των 240 ml 29 τεμάχια
Την Δωρεά παρέλαβαν από τα γραφεία του Φορέα Η Κοινωνική Λειτουργός Άννα Μαρουλά και η μαία Μαίρη Γαρυφάλου της Δομής Φιλοξενίας Μεταναστών του Ν. Δράμας
Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων, είναι ότι πιο όμορφο έχουμε δει μέσα σ’ αυτή την μεγάλη παγκόσμια κρίση του COVID-19
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Προς : Ίδρυμα Μποδοσάκη
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που διανέμουμε για τις γιορτές του Πάσχα.
Παραλάβαμε την Δευτέρα 27 Απριλίου την δωρεά σας μέσω της τράπεζας Τροφίμων Αθηνών, το ποσό των 1.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α , τρόφιμα, απορρυπαντικά & είδη υγιεινής, τα όποια θα διανεμηθούν σε άπορές οικογένειες του φορέα.
Πορ’ όλο που οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες με την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 τόσο στην χώρα μας όσο και σε όλο τον πλανήτη, το Φιλανθρωπικό Σωματείο, Ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα του Υπουργείου Υγείας για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας. Μένουμε Σπίτι.
Τα πακέτα θα παραδοθούν στο σπίτι των ωφελουμένων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς υπογραφή βέβαια για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας όπως κάναμε και όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Σας ευχαριστούμε θερμά που γίνατε αρωγοί στο έργο μας και ελπίζουμε η συνεργασία μας, να συνεχιστεί και σε αυτήν την προσπάθεια μας, να σας έχουμε πάντα στο πλευρό μας. Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή συμπαράστασή στο σωματείο μας.
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

Σε περισσότερες από 100 οικογένειες περίπου 400ων ατόμων ενίσχυσε με πακέτα τροφίμων ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ».
Πορ’ όλο που οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες με την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19τόσο στην χώρα μας όσο και σε όλο τον πλανήτη, το Φιλανθρωπικό Σωματείο κέρδισε και αυτό το στοίχημα.
Ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα του Υπουργείου Υγείας για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας. Μένουμε Σπίτι.
Δεν σταματήσαμε το έργο μας, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά με τους συνεργάτες μας, τους χορηγούς μας και τις δημόσιες υπηρεσίες
Τα πακέτα παραδόθηκαν στο σπίτι των ωφελουμένων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς υπογραφή βέβαια για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας όπως κάναμε και όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι.
Δεν αφήσαμε κανέναν συνάνθρωπό μας αβοήθητο που έχει την ανάγκη μας, ακόμη και ανθρώπους ανήμπορους, με την άριστη συνεργασία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Δράμας τους εντάξαμε στο συσσίτιο διανομής κατ’ οίκον.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας από όλη την Ελλάδα, μεγάλες και μικρές εταιρίες.
Εταιρείες της πόλης μας και απλούς συμπολίτες μας, που βρίσκονται στο πλευρό μας και ενισχύουν το έργο μας.
Είναι μια μεγάλη προσπάθεια μηνών για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης για να μην αφήσουμε κανένα συμπολίτη μας αυτές τις Άγιες μέρες χωρίς να δώσουμε αγάπη στο σπιτικό του!
Εκτιμούμε πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συνεργάτες μας, τους Δωρητές μας, τους χορηγούς μας, που συνεχίζουν να εργάζονται, να προσφέρουν, και να βρίσκονται στο πλευρό μας ακόμη και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και να μας παραδίδουν τα προϊόντα της προσφοράς τους στο Σωματείο μας για να προστατέψουμε την υγεία όλων μας.
Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη από τα βάθη της καρδιάς μας και αυτό αποδεικνύει ότι σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!
Ευχόμαστε η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας φέρει γαλήνη και αγάπη στις καρδιές όλων μας, αισιοδοξία στον τόπο μας, ειρήνη και αλληλεγγύη σε όλο τον κόσμο.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Για το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ FRIESLANDHELLAS ΑΕΒΕ ΝΟΥΝΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»,
Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την εταιρεία FRIESLAND HELLAS ΑΕΒΕ για την προσφορά σε είδη τροφίμων για τους ωφελούμενους του φορέα μας.
Είμαστε ενθουσιασμένοι με το δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει μεταξύ του φορέα μας και της εταιρείας σας . Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας και προσδοκούμε σε μια προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια.
Παραλάβαμε σήμερα πέντε κιβώτια 240 τμχ κουτιά γάλα εβαπορέ, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ARIVIA ΑΒΕΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ARIVIA ΑΒΕΕ για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Παραλάβαμε την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020, τυροκομικά προϊόντα 309,300 κιλά τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα του Πάσχα.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

EYΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ THN ΕΤΑΙΡΕΙΑ LIDL ΕΛΛΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία LIDLΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Πάσχα.
Παραλάβαμε την Τετάρτη 1ηΑπριλίου 2020, τρόφιμα μακράς διάρκειας, 10 τμχ χυμούς ντομάτας των 500gr, 24 κιλά Μακαρόνια, 16 κιλά Ζάχαρη, και 24 κουτιά συμπυκνωμένο γάλα των 410gr, τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα του Πάσχα.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη πολύτιμη και συνεχόμενη στήριξή σας στο έργο μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Με εκτίμηση Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΓΑ Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. , για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Πάσχα.
Παραλάβαμε την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, 29 κιβώτια, 344 τεμάχια είδη ατομικής υγιεινής όπως: ( πάνες ακράτειας, επιθέματα ακράτειας & σερβιέτες ) τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες .
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ »ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
Το ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ « ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» ιδρύθηκε στις 24 Απριλίου 2007 το οποίο λειτουργεί δυνάμει της υπ’αριθμ.115/2007 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Δράμας, έχει ως έδρα τη Δ. Κοινότητα Χωριστής και σύμφωνα με τις καταστατικές του διατάξεις έχει ως βασικό σκοπό, την άσκηση φιλανθρωπικού, κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου Ειδικότερα, σκοποί του σωματείου αποτελούν:1. Η επιδίωξη της ενίσχυσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας 2. Η διοργάνωση δράσεων προς ενίσχυση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου 3. Η χρηματική ενίσχυση άπορων οικογενειών 4. Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μη ασφαλισμένων άπορων 5. Η οικονομική ενίσχυση, επιμόρφωση και σπουδές άπορων νέων 6. Η δημιουργία δομών κοινωνικής φροντίδας, προς όφελος των ευπαθών κοινωνικών ομάδων 7. Η υλοποίηση και συμμετοχή σε προγράμματα κοινωνικής και ανθρωπιστικής φροντίδας 8. Δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές Α!βάθμιας και Β!βάθμιας εκπαίδευσης μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και του Κοινωνικού Διαδικτυακού Φροντιστηρίου.
Η υλοποίηση των σκοπών του, δύναται μέσα από την οργάνωση και υλοποίηση φιλανθρωπικών, κοινωνικών και ανθρωπιστικών δράσεων, καθώς επίσης και μέσα από οργανωμένες προσπάθειες οικονομικής και υλικής ενίσχυσης απόρων συμπολιτών, όπως ειδικότερα αναγράφονται παρακάτω: • Συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Δράμας • Συμμετοχή στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) • Συμμετοχή στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER για την υλοποίηση σχετικών δράσεων σκοπού • Καθημερινή διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες • Υλοποίηση Κοινωνικού Προγράμματος της Περιφέρειας ΠΑΜΘ (2014 έως σήμερα), μέσω της κάλυψης λειτουργικών δαπανών • Υλοποίηση Κοινωνικού Προγράμματος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» ( 2013 έως 2018), μέσω της απασχόλησης ανθρώπινου δυναμικού
• Υλοποίηση Κοινωνικού Προγράμματος του Ιδρύματος «ΤΙΜΑ» (2014) αγορά εξοπλισμού
• Υλοποίηση Κοινωνικού Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» του Ιδρύματος «Μποδοσάκη» (2014-2016), μέσω της δημιουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
• Υλοποίηση Κοινωνικού Προγράμματος με τίτλο «Κοινωνικό Διαδικτυακό Φροντιστήριο» (2014-2016), μέσω Επιχορήγησης του Κέντρου On Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ • Υλοποίηση Κοινωνικού Προγράμματος Στήριξης Μαθητών(2014-2016), μέσω παροχής πρωινού γεύματος • Υλοποίηση συνοδευτικών δράσεων ψυχαγωγικών υπηρεσιών(π.χ. Σχολές Γονέων, Καλλιτεχνικό εργαστήρι κλπ) • Υλοποίηση εκπαιδευτικών και Ιατρικών ημερίδων
• Ο Φορέας από τον Μάρτιο του 2017 έχει πιστοποιηθεί στο Σύστημα κεντρικής Υποστήριξης «ΑΤΛΑΣ », της πρακτικής άσκησης φοιτητών ΑΕΙ
Το Σωματείο ξεκίνησε να λειτουργεί με 22 Μέλη και σήμερα έφθασε να έχει πάνω από 200 Μέλη
Το Σωματείο ξεκίνησε να βοηθάει περίπου 15 -20 οικογένειες, μετά από πέντε χρόνια έφτασε να βοηθάει 60–70 και σήμερα ωφελούνται 200 οικογένειες περίπου 800 άτομα.
Η Πρόεδρος
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Αδαμίδου Αναστασία για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε για τις γιορτές του Πάσχα.
Παραλάβαμε στις 13 Μαρτίου 2020, αλεύρι 100 κιλά και 100 κιλά ζάχαρη τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα του Πάσχα.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία