Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» Με Μεγάλη χαρά ανακοινώνει, ακόμη μία ΔΩΡΕΑ από το « ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» για κάλυψη λειτουργικών εξόδων, δύο θέσεων απασχόλησης ύψους 46.000 ευρώ, για δύο χρόνια.
Με την Δωρεά την οποία υπογράψαμε στις 10 Μαΐου και ισχύει για δύο χρόνια από 1ης Φεβρουαρίου 2016 μέχρι 1ης Φεβρουαρίου 2018 ανανεώνουμε τις δύο θέσεις εργασίας του Φορέα μας, καλύπτοντας έτσι τα έξοδα μισθοδοσίας δύο θέσεων απασχόλησης, όπως ενός επιστήμονα Κοινωνικού Λειτουργού και ενός οδηγού για τη μεταφορά στοιχείων και εξυπηρέτησης κοινωνικών αναγκών.
Η Δωρεά ανανεώνεται διαδοχικά για τρίτη φορά από τον Οκτώβριο του 2013
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε θερμά το «ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» για την μεγάλη γενναιοδωρία που Αγκάλιασε με αγάπη το Σωματείο μας και που μας έδωσε την ευκαιρία, μέσω των Δωρεών αυτών να επεκταθούμε σε πολλούς τομείς και να υλοποιήσουμε πολλά προγράμματα, ενισχύοντας έτσι την τοπική κοινωνία, καθώς και να συμβάλουμε στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών άλλα και να αναδείξουμε τις έννοιες του εθελοντισμού και του ανθρωπισμού που δυστυχώς εκλείπουν στις μέρες μας.
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ