Φωτογραφία της Maria Pap.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΡΑΜΑ 07-04-2017

Δίπλα στις άπορες οικογένειες του Δ.Δ Χωριστής και του Νομού Δράμας το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής   «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Οι άγιες μέρες του Πάσχα πλησιάζουν. Για κάποιους, όμως, αυτές οι μέρες δεν θα ναι τίποτα περισσότερο από μια συνηθισμένη μέρα. Αυτοί οι κάποιοι δεν είναι άλλοι από τους άπορους , οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της κρίσης.
Ειδικότερα για τα μοναχικά άτομα άλλα και όλοι όσοι έχουν ανήλικα παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, ή φοιτητές, δύσκολα τα βγάζουν πέρα, ενώ τα πράγματα είναι χειρότερα στις περιπτώσεις εκείνες που ο ένας ή και οι δυο γονείς είναι άνεργοι, ή είναι μονογονεϊκή οικογένεια.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»  με μόνο στόχο τη συλλογή επισιτιστικής βοήθειας για ενίσχυση άπορων συνανθρώπων μας για άλλη μια χρονιά μέσα από την εκστρατεία μας, αλλά και τη συμβολή εταιρειών, καταφέραμε και παραδίδουμε εκατό πακέτα αγάπης σε αντίστοιχο αριθμό μοναχικών ατόμων αλλά και οικογενειών , ενώ άλλα δεκατρία πακέτα ( για 48 ωφελούμενους ) μας τα προσφέρει το Ίδρυμα Μποδοσάκη μέσω της Τράπεζας τροφίμων .

Δεν έχει σημασία πόσο και τι θα προσφέρει ο καθένας. Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας κατά της φτώχειας και να δώσουμε το μήνυμα για μια κοινωνία αλληλεγγύης. Ευχόμαστε από καρδιάς, Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση .

Με εκτίμηση η Πρόεδρος Δ.Σ

Τσάνα Μαρία

Αφήστε μια απάντηση