Η πρώτη παραλαβή και διανομή για τα προϊόντα, ειδών και τροφίμων για το έτος 2020 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ» για τους ωφελούμενους του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας».

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Ιουλίου και Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 .
Η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου στους δικαιούχους του προγράμματος.
Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για την ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων του φορέα.

Τα είδη που παραλάβαμε και τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:
Φασόλια, Φακές, μακαρόνια, γάλα εβαπορέ, ρύζι Καρολίνα, ζάχαρη, πελτές ντομάτας, δημητριακά, τόνο σε ηλιέλαιο, Ελαιόλαδο, σχολική τσάντα και κασετίνα.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετέχει ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ)» της Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.

Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

 

Αφήστε μια απάντηση