ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οκτ 21, 2020
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
«ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ/ΚΕΑ
Η τρίτη παραλαβή για τα προϊόντα, ειδών και τροφίμων για το έτος 2020 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και Δευτέρα 16 & 19 Οκτωβρίου 2020 για τους ωφελούμενους του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής, της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας». και την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για την ασφάλεια των ωφελούμενων όσο και των εργαζομένων του Φορέα.
Τα είδη που παραλάβαμε και τα οποία διανεμήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής: Βόειο και χοιρινό κρέας, λάχανα και μήλα, σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα, σαμπουάν , χαρτί υγείας, υγρό γενικής χρήσης, σαπούνι και οδοντόβουρτσα.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετέχει ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ)» της Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

Αφήστε μια απάντηση