ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νοέ 11, 2020
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
«ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ/ΚΕΑ
Η τέταρτη παραλαβή για τα προϊόντα, ειδών και τροφίμων για το έτος 2020 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ» για τους ωφελούμενους του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής, «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας». Την Δευτέρα και την Τρίτη 9 & 10 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η παραλαβή και η διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο για την ασφάλεια των ωφελούμενων όσο και των εργαζομένων του Φορέα.
Τα είδη που παραλάβαμε και τα οποία διανεμήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής: Κοτόπουλο , φέτα, φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτές ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ρύζι , Κων φλείκς.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετέχει ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ)» της Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Αφήστε μια απάντηση