ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νοέ 30, 2020
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε» & την Εταιρεία ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε
Ένα καινούργιο έργο υλοποιείται από το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» με συνεργάτη την μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε», στο πλαίσιο του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων», με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την καινούργια μας συνεργασία από τις 18 Νοεμβρίου 2020, με την Εταιρεία ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε, όπου στο κλείσιμο της ημέρας θα προσφέρει καθημερινά στο σωματείο, το οποίο θα παραλαμβάνει από το κατάστημα στην Δράμα M. Αλεξάνδρου 75, όλα τα αρτοπαρασκευάσματα που δεν πουλήθηκαν με σκοπό να διανέμονται σε άπορους συνανθρώπους μας.
Τα νέα δεδομένα που έχει να αντιμετωπίσει το κάθε νοικοκυριό με την έναρξη της πανδημίας έκαναν τη συγκεκριμένη δράση πιο απαραίτητη από ποτέ αφού υπάρχουν οικογένειες στις οποίες οι γονείς έχασαν την εργασία τους ή οι απολαβές τους μειώθηκαν δραματικά, υπάρχουν ηλικιωμένα άτομα , άτομα με αναπηρίες που δυσκολεύονται να κινηθούν με τα νέα δεδομένα, μονογονεϊκές οικογένειες χωρίς επιπρόσθετη βοήθεια.
Το έργο έχει τρεις βασικές επιδιώξεις: 1) Να περιορίσει τη σπατάλη του βρώσιμου φαγητού, 2) Να περιορίσει την ομάδα του πληθυσμού που αντιμετωπίζει έλλειψη φαγητού και 3) Να προσφέρει φαγητό σε άτομα που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες προσφέροντας τους φαγητό το οποίο διαφορετικά θα πεταγόταν.
Η εταιρία ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 1978, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αξεπέραστης ποιότητας και νοστιμιάς. Περισσότερα από 50 είδη ψωμιού, αρτοπαρασκευάσματα, πίτες, σφολιατοειδή, βουτήματα γλυκά, τούρτες, κέικ και κεράσματα παρασκευάζονται καθημερινά με όρεξη, μεράκι και τα πιο αγνά υλικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.
Η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Τσάνα Μαρία θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μπορούμε και την εταιρεία ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πολύπλευρο έργο του φορέα μας και τονίζει πως :
« H αλλαγή μπορεί να προέλθει από μικρές δράσεις τις οποίες μπορεί ο καθένας μας να ξεκινήσει. Εφόσον γίνει κατανοητό ότι οι δράσεις που υλοποιούμε έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν μιμητές και ακόλουθοι στα βήματα μας.»
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟY ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
“ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ”
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Γατίδης Γατίδης"

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Αφήστε μια απάντηση