ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκ 16, 2020
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ «ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ/ΚΕΑ
Η πέμπτη & έκτη παραλαβή για τα προϊόντα, ειδών και τροφίμων για το έτος 2020 του Επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής «ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ» για τους ωφελούμενους του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής, «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» της Κοινωνικής Σύμπραξης «Αλληλεγγύη της ΠΕ Δράμας». Οι παραλαβές πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και διανεμήθηκαν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 στους δικαιούχους του προγράμματος, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ τόσο για την ασφάλεια των ωφελούμενων, όσο και των εργαζομένων του Φορέα.
Τα είδη που παραλάβαμε και τα οποία διανεμήθηκαν ανάλογα με τον αριθμό των μελών κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής: βρεφικές πάνες, γάλα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας, κρέμα ρυζάλευρο, μωρομάντηλα, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό γεν. χρήσης, υγρό ,πιάτων, χαρτί υγείας, ελαιόλαδο, πορτοκάλια και κρέας (βόειο & χοιρινό).
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» συμμετέχει ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Δράμας της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD/ΚΕΑ)» της Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020.
Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φρούτο, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Αφήστε μια απάντηση