ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απρ 15, 2021
Δωρεά προς Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας
Αναγνωρίζοντας την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων στη βελτίωση της κοινωνικής μας συνεισφοράς και ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 επικεντρωνόμαστε στο να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, με συνεργάτες, φορείς και συλλόγους.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», συνεχίζοντας στα πλαίσια των Δράσεων του προσφέρει στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας την κάτωθι δωρεά ενισχύοντας το έργο του :
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ 6 ΚΙΒΩΤΙΑ
1 κιβώτιο ανδρικά ρούχα χειμερινά και καλοκαιρινά
1 κιβώτιο ανδρικά ρούχα και Πυτζάμες
1 κιβώτιο ρούχα γυναικεία χειμερινά και καλοκαιρινά
1 κιβώτιο μπουφάν ανδρικά και ζακέτες γυναικείες
1κιβώτια ρούχα ανδρικά χειμερινά και καλοκαιρινά
1 κιβώτιο ρούχα γυναικεία χειμερινά και καλοκαιρινά
ΤΡΟΦΙΜΑ
32 κιβώτια κασέρι , δωρεά της εταιρίας ARIVIA A.E.B.E.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
70 Τεμάχια Πασχαλινές Λαμπάδες εκ των οποίων οι 53 λαμπάδες είναι για οικονομική ενίσχυση του Μπαζάρ των παιδιών της Δομής.
Και 17 λαμπάδες είναι για τα παιδιά της Μέριμνας μαζί με 20 ευρώ σε κάθε λαμπάδα δώρο για το κάθε παιδί, μαζί με τις ευχές μας, για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, στο Προσωπικό του ιδρύματος, στους φιλοξενούμενους και στα παιδιά του κέντρου Μέριμνας.
Ευχαριστούμε θερμά τα κορίτσια Χρυσοβαλάντου και Άννα –Μαρία Κερμενιώτη για την προσφορά τους να στολίσουν τις όμορφες λαμπάδες.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση