Σε περισσότερες από 100 οικογένειες περίπου 400ων ατόμων ενίσχυσε με πακέτα τροφίμων ενόψει των Άγιων ημερών του Πάσχα το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ».
Πορ’ όλο που οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες με την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19τόσο στην χώρα μας όσο και σε όλο τον πλανήτη, το Φιλανθρωπικό Σωματείο κέρδισε και αυτό το στοίχημα.
Ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα του Υπουργείου Υγείας για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας. Μένουμε Σπίτι.
Δεν σταματήσαμε το έργο μας, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε από το σπίτι ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά με τους συνεργάτες μας, τους χορηγούς μας και τις δημόσιες υπηρεσίες
Τα πακέτα παραδόθηκαν στο σπίτι των ωφελουμένων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς υπογραφή βέβαια για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας όπως κάναμε και όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι.
Δεν αφήσαμε κανέναν συνάνθρωπό μας αβοήθητο που έχει την ανάγκη μας, ακόμη και ανθρώπους ανήμπορους, με την άριστη συνεργασία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Δράμας τους εντάξαμε στο συσσίτιο διανομής κατ’ οίκον.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας από όλη την Ελλάδα, μεγάλες και μικρές εταιρίες.
Εταιρείες της πόλης μας και απλούς συμπολίτες μας, που βρίσκονται στο πλευρό μας και ενισχύουν το έργο μας.
Είναι μια μεγάλη προσπάθεια μηνών για να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όλα τα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης για να μην αφήσουμε κανένα συμπολίτη μας αυτές τις Άγιες μέρες χωρίς να δώσουμε αγάπη στο σπιτικό του!
Εκτιμούμε πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους συνεργάτες μας, τους Δωρητές μας, τους χορηγούς μας, που συνεχίζουν να εργάζονται, να προσφέρουν, και να βρίσκονται στο πλευρό μας ακόμη και με αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε και να μας παραδίδουν τα προϊόντα της προσφοράς τους στο Σωματείο μας για να προστατέψουμε την υγεία όλων μας.
Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη από τα βάθη της καρδιάς μας και αυτό αποδεικνύει ότι σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!
Ευχόμαστε η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας φέρει γαλήνη και αγάπη στις καρδιές όλων μας, αισιοδοξία στον τόπο μας, ειρήνη και αλληλεγγύη σε όλο τον κόσμο.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
Για το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση