1) Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού  Σωματείου  Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων πραγματοποίησαν την Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση με θέματα:

  1. Έγκριση Απολογισμού έτους 2014
  2. Ψήφιση Προϋπολογισμού έτους 2015

2) Την  Κυριακή 14/12/2014   ο Φορέας μας οργάνωσε μια  Φιλανθρωπική εκδήλωση. Τα έσοδα της εκδήλωσης  διατέθηκαν  για την αγορά τροφίμων, εν όψει των Χριστουγεννιάτικων πακέτων, που μοίρασε  ο φορέας μας σε άπορες οικογένειες.

3) Ο Φορέας μας συμμετείχε στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση όλων των φορέων της Χωριστής το Σάββατο 20-12-2014 στο Λαογραφικό Μουσείο.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χωριστής κ. Ζάρογλου  Κωνσταντίνος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Φορέας μας συμμετείχε με τα παιδιά και τους Καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου παρουσιάζοντας μια Χριστουγεννιάτικη Παράσταση από τα παιδιά της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού την όποια προετοίμασαν με την Εκπαιδευτικό που συμμετέχει στο πρόγραμμα του Φροντιστηρίου Μπουντάκη Ειρήνη  επίσης η μαθήτρια της Δευτέρας Λυκείου Ιωσηφίδου Σαββίνα, μας μετέφερε τις σκέψεις της για την συμμετοχή της στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

4) Η πρόεδρος μας  κα. Μαρία Τσάνα στις 19/12/2014 παραχώρησε συνέντευξη  σε τοπική εφημερίδα του Ν .Δράμας στον «Πρωινό Τύπο» μιλώντας για το έργο του Φιλανθρωπικού  Σωματείου  Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων.

5) Την Δευτέρα 22/12/2014 μας ανακοινώθηκε για δεύτερο συνεχόμενο  έτος η  χρηματοδότηση του φορέα μας από το ΙΣΝ. Με την χρηματοδότηση αυτή, ο φορέας μας ανανέωσε για ένα έτος, της συμβάσεις των δυο ατόμων που απασχολεί, ενός οδηγού πλήρους απασχόλησης  και ενός ατόμου γραμματειακής υποστήριξης τετράωρης απασχόλησης από τις 02-01-2015 έως 02-01-2016.