ΔΡΑΜΑ 6/2/2019

Πλήθος Δραμινών στον ετήσιο χορό του Φιλανθρωπικού
Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ο χορός και η κοπή βασιλόπιτας του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

 

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ κ. Τσάνα Μαρία στην ομιλία της παρουσίασε τον απολογισμό των έργων του 2018 και μίλησε για το κοινωνικό έργο που επιτελεί το σωματείο, καθώς και τα προγράμματα που υλοποιεί ο φορέας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ . Γεωργιτσόπουλος Χρήστος ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Μουρβετίδης, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Χωριστής κ Κωνσταντίνος Ζαρόγλου, καθώς και ο απερχόμενος κ. Κουντουράς Ανέστης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας κ. Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, Αντιδήμαρχοι, πλήθος Δημοτικών Συμβούλων και υποψηφίων από όλες τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Δράμας, κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ κ. Τάσιου Μιχάλης, κα. Κιόρτεβε Παρθένα, κα. Θεοφανία Βασιλειάδου, κ. Δημήτρης Μανώλας, η πρόεδρος του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Χωριστής , κα. Σοφία Τσιρακίδου η ομάδα της Χορωδίας του ΚΑΠΗ με την κα. Βασιλείου Αναστασία, ο δάσκαλος της βυζαντινής χορωδίας κ. Βαγγέλης Τσαρούχας, η ομάδα των εθελοντών του σωματείου και πλήθος κόσμου.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς καθώς και το μουσικό σχήμα επτά (7/8) όγδοα, με τον μαέστρο κ. Μιχάλη Μουρβετίδη, τον κ. Σίμο ΜπεΪνογλου με την λύρα, που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Επίσης ευχαριστούμε το Ζαχαροπλαστείο ΤΑΝΙΑ που για άλλη μια χρονιά μας πρόσφερε αφιλοκερδώς την Βασιλόπιτα και τέλος τον κ. Παύλο Συμεωνίδη (ταβέρνα παπίνι) για την άψογη φιλοξενία.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Η Πρόεδρος

Τσάνα Μαρία

 

 

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση