Προς : Ίδρυμα Μποδοσάκη
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που διανέμουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων .
Παραλάβαμε στις 15 Ιανουαρίου την δωρεά σας μέσω της τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης, το ποσό των 1.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α , τρόφιμα, απορρυπαντικά & είδη υγιεινής, τα όποια διανεμήθηκαν σε 15 άπορες οικογένειες του φορέα.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Σας ευχαριστούμε που γίνατε αρωγοί στο έργο μας και ελπίζουμε η συνεργασία μας, να συνεχιστεί και σε αυτήν την προσπάθεια μας, να σας έχουμε πάντα στο πλευρό μας. Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή συμπαράστασή στο σωματείο μας.
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση