Προς : Ίδρυμα Μποδοσάκη
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που διανέμουμε για τις γιορτές του Πάσχα.
Παραλάβαμε την Δευτέρα 27 Απριλίου την δωρεά σας μέσω της τράπεζας Τροφίμων Αθηνών, το ποσό των 1.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α , τρόφιμα, απορρυπαντικά & είδη υγιεινής, τα όποια θα διανεμηθούν σε άπορές οικογένειες του φορέα.
Πορ’ όλο που οι μέρες που ζούμε είναι πρωτόγνωρες με την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 τόσο στην χώρα μας όσο και σε όλο τον πλανήτη, το Φιλανθρωπικό Σωματείο, Ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα του Υπουργείου Υγείας για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας. Μένουμε Σπίτι.
Τα πακέτα θα παραδοθούν στο σπίτι των ωφελουμένων κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς υπογραφή βέβαια για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας όπως κάναμε και όλο αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι.
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Σας ευχαριστούμε θερμά που γίνατε αρωγοί στο έργο μας και ελπίζουμε η συνεργασία μας, να συνεχιστεί και σε αυτήν την προσπάθεια μας, να σας έχουμε πάντα στο πλευρό μας. Επίσης να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή συμπαράστασή στο σωματείο μας.
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση