Φωτογραφία της Maria Pap.

ΔΡΑΜΑ 08-04-2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», σας ευχαριστούν θερμά για την χορηγία του Σωματείου «Δεσμός» και σας ευχαριστούμε που συμπαρασταθήκατε σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε να ανακουφίσουμε οικογένειες που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση και στερούνται ακόμη και από την εξασφάλιση των στοιχειωδών ειδών διατροφής. Η συμπαράσταση δίνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και δείχνει την ευαισθησία σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Επίσης, μας δίνετε το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, καλλιεργώντας την κοινωνική συνείδηση και την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Σας ευχαριστούμε που γίνατε αρωγοί στο έργο μας και ελπίζουμε η συνεργασία μας, να συνεχιστεί και σε αυτήν την προσπάθεια μας, να σας έχουμε πάντα στο πλευρό μας.

Παραλάβαμε 1.400 τμχ βρεφικές σούπες, που θα διανέμουμε σε άπορες οικογένειες με μωρά ενός έτους και άνω, καθώς και ένα μέρος θα παραδώσουμε στο Κοινωνικό Παντωπολείο του Δήμου Δράμας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο για την πολύτιμη βοήθειά του να μας παραχωρήσει αυτοκίνητο του Δήμου για την μεταφορά των προϊόντων από Θεσσαλονίκη!!!

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος Δ.Σ
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

Φωτογραφία της Maria Pap.

Αφήστε μια απάντηση