ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ
Μια δωρεά αλλιώτικη!!!!!!!!!!!!
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά μία συμπολίτισσα μας κάτοικος Δράμας, η οποία θέλει να παραμείνει ανώνυμη.
Μέχρι σήμερα έχουμε παραλάβει πάρα πολλές προσφορές, αλλά αυτή η προσφορά είναι ιδιαίτερη, και μας έκανε, όχι μόνο εντύπωση αλλά και να αισθανθούμε πολύ υπερήφανα η στάση μιας μαθήτριας.
Όπου τα χρήματα, το χαρτζιλίκι που της έδωσε η γιαγιά της για δώρο των Χριστουγέννων, αντί να κάνει ψώνια για τον εαυτό της, προτίμησε να πάει με την μητέρα της και να αγοράσουν τρόφιμα για να βοηθήσει και να δώσει χαρά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτές ιδικά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε.
Όσο υπάρχουν τέτοια νέα παιδιά, και παράλληλα γονείς που τα διαπαιδαγωγούν με τέτοιες αρχές υπάρχει ελπίδα για αυτή την χώρα.
Να είστε υπερήφανοι γονείς για την κορούλα σας και να την χαίρεστε, Εμείς υποκλινόμαστε σε αυτά τα παιδιά και σε σας και σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.
Έτσι παραλάβαμε την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 τρόφιμα όπως (ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, γάλα, φρυγανιές, μαρμελάδες, ζυμαρικά, Λάδι, πουμαρό ντομάτας, κρουασάν, παιδικές τροφές Γιώτης, σοκολάτες, χυμούς, μαντιλάκια αντισηπτικά, παιδικά σαμπουάν) και Ρουχισμό όπως (ρούχα, μπουφάν, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα) τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες και φορείς, υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή λόγω του lockdown για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φαγητό

Αφήστε μια απάντηση