Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση σας και για την ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας και την άριστη συνεργασία μας με τον κ. Σόλων Σεκέρογλου, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Παραλάβαμε την Τρίτη 22/12/2020, Σύνολο 100 κιβώτια εκ των οποίων, 10 κιβώτια παστέλι , 5 κιβώτια Ζυμαρικά, 1 κιβώτιο σάλτσες –τοματοπολτός, 12 κιβώτια μπισκότα, 6 κιβώτια σοκολάτες, 1 κιβώτιο μαστίχες , 1 σακί ρύζι και 1 σακί όσπρια ,3 κιβώτια γλυκά/μαρμελάδες, 28 κιβώτια αναψυκτικά, 8 κιβώτια κρουασάν , 5 τεμάχια απορρυπαντικά , 1 κιβώτιο απορρυπαντικά, 1 κιβώτιο καλλυντικά, 12 κιβώτια κατεψυγμένα ψάρια(μύδια), 5 κιβώτια τσιπς-γαριδάκια, τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες μαζί με τα πακέτα των Χριστουγέννων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της Δημόσιας υγείας.
Η ευαισθησία της τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης σε θέματα κοινωνικής προσφοράς είναι ιδιαίτερα μεγάλη και για τον λόγο αυτό έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους και την συνεχόμενη στήριξη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Αφήστε μια απάντηση