Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων ανακοινώνει την έναρξη του Εργαστηρίου καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά σχολικής ηλικίας του κοινωνικού φροντιστηρίου.
Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται στο εργαστήρι της φετινής χρονιάς είναι: κατασκευές, χορός, θέατρο, μουσική, ζωγραφική, ομαδικό και ελεύθερο παιχνίδι.
Φιλοδοξία των εθελοντών εκπαιδευτικών που θα δουλέψουν με τα παιδιά είναι μέσα από το παιχνίδι και την επαφή με διάφορες μορφές τέχνης τα παιδιά να μάθουν να εκφράζονται να αντλήσουν πολύτιμη δύναμη για τα επόμενα χρόνια. Να ανακαλύψουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους. Να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Να θωρακιστούν με αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσουν σημαντικά ψυχικά αποθέματα για το μέλλον τους.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Μπουντάκη Ειρήνη, Παπαδοπούλου Μαρία και δασκάλα χορού Μυλοθροπούλου Ζωή.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν καθημερινά 4-6 μ.μ. στα γραφεία του φορέα στην Χωριστή και θα διαρκέσουν με παράταση έως στις 20 Οκτωβρίου. Πληροφορίες στα τηλ: 2521042096 & 6907738149 (καθημερινά 4-6 μ.μ).

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants Greece . Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη

Με εκτίμηση η Πρόεδρος Δ.Σ
Τσάνα Μαρία