Η Πρόεδρος το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Φιλανθρωπικού Σωματείου θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, στους μαθητές, στους καθηγητές και στους γονείς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την επιτυχία τους να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή δεν εισήχθησαν σε σχολή της αρέσκειας τους, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι καμία αποτυχία δεν μπορεί να στερήσει το όνειρο… ίσως λίγο να το καθυστερήσει…

Ευχόμαστε στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου καλή επιτυχία στην πορεία που θα χαράξουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο συνεχίζει καθημερινά τα μαθήματα έχοντας στο πλευρό του ωρομίσθιους και εθελοντές εκπαιδευτικούς έτοιμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.