Φωτογραφία του ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ.

Η λειτουργία του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου” στη Χωριστή Δράμας ολοκληρώθηκε με μια όμορφη Πολιτιστική Εκδήλωση με θέμα «Το Παιδικό Βιβλίο Καταλύτης Θετικών Μηνυμάτων Προσφοράς και Αλληλεγγύης για το Παιδί», στις 23 Απριλίου 2016 στο Hydrama Grand Hotel στην Δράμα.

Τα μαθήματα παρακολούθησαν για δύο συνεχή έτη 100 παιδιά, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα όποια σημείωσαν πρόοδο στις σχολικές τους επιδόσεις και μάλιστα μαθητές της περσινής Γ΄ Λυκείου εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση .

Η συγκίνηση μας εν όψει της λήξης της λειτουργίας του κοινωνικού φροντιστηρίου είναι μεγάλη. Ακόμη μεγαλύτερη όμως είναι η ευχαρίστηση μας δεδομένου ότι το έργο αυτό στέφτηκε με επιτυχία ,αφού πέτυχε τους στόχους που έθεσε εξαρχής , να συμβάλει στην ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών, στη μόρφωση που είναι το πιο σημαντικό αγαθό του ανθρώπου άλλα και να αναδείξει τις έννοιες του εθελοντισμού και του ανθρωπισμού που δυστυχώς εκλείπουν στις μέρες μας,  είπε η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», κα  Μαρία Τσάνα

Το έργο  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος   «Είμαστε όλοι Πολίτες»,  το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα γνωστού ως EEA Grants.  Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.   Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μαθητές των σχολικών μονάδων της κοινότητας Χωριστής Δράμας.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου
Τσάνα Μαρία

https://www.agie.gr/?page_id=509

 

Αφήστε μια απάντηση