Φωτογραφία της Maria Pap.

Ο εθελοντισμός κάνει καλό στην καρδιά!

Δράμα 14/3/2017

Η  πρόεδρος και το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων    θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά   όλους τους πολίτες που ανώνυμα προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια).

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές δημότες που εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με συνέπεια και διάθεση για προσφορά, καταφέρνοντας να διατηρήσουν το θεσμό σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ευελπιστούμε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση, αυτές οι ενέργειες και οι πρωτοβουλίες, οι οποίες απομακρύνουν έστω και προσωρινά τη μιζέρια από τη ζωή μας, μας γεμίζουν αισιοδοξία και βεβαιότητα πως όλες τις δυσκολίες μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με συλλογικές προσπάθειες και πολύ καλή διάθεση.

Μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής  Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων     με είδη πρώτης ανάγκης (είδη διατροφής, είδη ατομικής υγιεινής, οικιακά είδη καθαρισμού). Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων     λειτουργεί καθημερινά από τις 9 :00 έως τις 13:00  και 4:00 έως τις 8:00 μ.μ

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να γεμίσουμε το Πασχαλινό  τραπέζι για όλους, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Φιλανθρωπικό Σωματείο  Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων .

Με εκτίμηση η Πρόεδρος Δ.Σ

Τσάνα Μαρία

Αφήστε μια απάντηση