Φωτογραφία της Maria Pap.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.
Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

Το Παιδικό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο του Φιλανθρωπικού Σωματείου « Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων » είναι ένα εργαστήριο μάθησης, δημιουργικής έκφρασης, δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.
Ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα χρόνο πριν φιλοδοξώντας να δημιουργήσει έναν χώρο ζωντανό και ανοικτό σε νέες ιδέες όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι, να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και να εκφράζονται χρησιμοποιώντας το σώμα, το νου και την ψυχή.
Το Παιδικό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο δημιουργήθηκε & πλαισιώνεται από καταρτισμένους και έμπειρους παιδαγωγούς, και ειδικούς συνεργάτες με παιδοκεντρική φιλοσοφία και σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη.
Το πρόγραμμα του για τη νέα σχολική χρονιά περιλαμβάνει ομάδες δημιουργικής δραστηριοποίησης για τα παιδιά, κατασκευές, χορό, θέατρο, μουσική, ζωγραφική, ομαδικό και ελεύθερο παιχνίδι.
Επίσης θα λειτουργήσει και τμήμα χορωδίας για παιδιά της Ε ΄ Δημοτικού μέχρι και της Γ΄ Γυμνασίου.
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αγάογλου Νικόλαος, Μπουντάκη Ειρήνη, Παπαδοπούλου Μαρία.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν καθημερινά 4-6 μ.μ. στα γραφεία του φορέα στην Χωριστή και θα διαρκέσουν έως στις 20 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν
Πληροφορίες στα τηλ: 2521042096 & 2521042863

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ

 

https://www.agie.gr/?p=886

 

Αφήστε μια απάντηση