ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

                                                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

 Η Πρόεδρος και το Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων θέλουν   να συγχαρούν όλους  τους μαθητές μας που ύστερα από τη σκληρή δοκιμασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, εισήλθαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας και να  τους ευχηθούμε  υγεία και επιτυχία στις σπουδές τους.

Συγχαίρουμε  θερμά τα παιδιά που μπαίνουν στις Σχολές που επέλεξαν ιδιαίτερα τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», από τα οποία, πέντε εισήχθησαν στην σχολή της επιλογής τους   και ευχόμαστε να συνεχίσουν με προσήλωση και επιτυχία τις σπουδές τους.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ωρομίσθιους και εθελοντές για την συνδρομή τους.

Το έργο  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου  χρηματοδοτήθηκε  στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος ήταν το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος  η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.  Δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 100 μαθητές των σχολικών μονάδων της κοινότητας Χωριστής Δράμας. Τα μαθήματα διήρκεσαν από τον Οκτώβριο του 2014 μέχρι και τον Μάιο  του 2016.

Τέλος θα θέλαμε να πούμε στα παιδιά που δεν μπήκαν σε κάποια Σχολή, να βάλουν νέους στόχους και να παλέψουν με αυτοπεποίθηση, ακόμη πιο δυνατά για να τους πετύχουν.

Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος Δ.Σ

Τσάνα Μαρία

https://www.agie.gr/?page_id=509

https://www.agie.gr/?p=282

 

Αφήστε μια απάντηση