Συνεχίζονται οι συνεδρίες για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής
«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 η ένατη συνάντηση σε ομαδικές και ατομικές συνεδρίες στα γραφεία του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, για τους ωφελούμενους του Φορέα.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα ποικίλης ύλης όπως:
«Αλληλεγγύη και εν συναίσθηση» με την Κοινωνική Λειτουργό Αθήνα Βερτζυτζόγλου, «Αυτεπίγνωση» με την Ψυχολόγο Σαββίνα Μαυρίδου, καθώς και «Διατροφικές αποκλίσεις και επανεκπαίδευση στη διατροφή» με τον διαιτολόγο Νίκο Χρηστίδη.
Η επόμενη συνεδρία έχει ορισθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 9:30 στα γραφεία του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» .
Με εκτίμηση η Πρόεδρος
Τσάνα Μαρία