Του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Εντυπωσίασε η θεατρική παράσταση των παιδιών από το «Εργαστήρι Ονείρων»

Του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Εντυπωσίασε η θεατρική παράσταση των παιδιών από το «Εργαστήρι Ονείρων»

Εντυπωσίασε η θεατρική παράσταση των παιδιών από το «Εργαστήρι Ονείρων»

«Η χώρα με τους Παράξενους Ανθρώπους» στην αίθουσα της Νομαρχίας Δράμας 23 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασαν τα παιδιά από το «Εργαστήρι Ονείρων» του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα της Νομαρχίας Δράμας την παιδική παράσταση «Η χώρα με τους Παράξενους Ανθρώπους» του κ. Νικόλα Ανδρικόπουλου. Την παράσταση, επιμελήθηκαν με πολύ κόπο και αγάπη η παιδαγωγός κα. Ειρήνη Μπουντάκη και η κα. Εύη Παπαδοπούλου. Την μουσική, επιμελήθηκε, ο κ. Νίκος Αγάογλου, στο τραγούδι η κα. Έφη Μάρκου, μαζί με τέσσερα κορίτσια της θεατρικής μας ομάδας, και στο βιολί η κα. Μίρκα Μαλκάκη.

Το Παιδικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» «Εργαστήρι Ονείρων», είναι ένα εργαστήρι μάθησης, δημιουργικής έκφρασης, δράσης και ψυχαγωγίας για μαθητές από Τρίτης μέχρι και Έκτης Δημοτικού. Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο εργαστήρι εδώ και τέσσερα χρόνια είναι: κατασκευές, θέατρο, μουσική, ζωγραφική και παιχνίδι.

Το καλλιτεχνικό «Εργαστήρι Ονείρων», λειτουργεί υπό την αιγίδα του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων». Όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τις χειροτεχνίες κατασκευές θεατρικές παραστάσεις (πρώτες ύλες & αναλώσιμα υλικά) καλύπτονται από το Φιλανθρωπικό Σωματείο.

Η παιδική θεατρική ομάδα «Εργαστήρι Ονείωρων», παρουσίασε το παραμύθι του κ. Νικόλα Ανδρικόπουλου, «Η χώρα με τους παράξενους ανθρώπους». Πρόκειται για ένα παραμύθι με αγάπη για όλους τους συνανθρώπους μας, από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

 

Δείτε τη δημοσίευση στον Πρωϊνό Τύπο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *