Φωτογραφία της Maria Pap.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων
Τιμήθηκε με έπαινο από τον Δήμο Δράμας!
Για την εθελοντική του προσφορά στις δράσεις των Κοινωνικών υπηρεσιών και της Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων.!!!

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας, πραγματοποιήθηκε η 2η Απολογιστική συνάντηση Κοινωνικών φορέων Υπηρεσιών & Δομών του Δήμου Δράμας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δράμας, κ. Χριστόδουλου Μαμσάκου, και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων, κ.Αριστείδη Μωυσιάδη.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της σχέσης πολιτών και υπηρεσιών, ενώ παρόντες ήταν δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος συνδημοτών.Το πρόγραμμα περιελάμβανε εισηγήσεις από το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των φύλων (παρουσίαση του Προγράμματος ΤΕΒΑ), του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας (Κ.Α.Π.Η, Τμήμα Φροντίδας Οικογένειας και Παιδικοί Σταθμοί), της ΔΕΚΠΟΤΑ (Κέντρο Στήριξης Ρομά & Ευπαθών Ομάδων, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Το χαμόγελο μας» και «Βοήθεια στο σπίτι»).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκαν με επαίνους όλοι οι χορηγοί, σωματεία, επιχειρήσεις, ιδιώτες, που ενίσχυσαν και στήριξαν το έργο των Κοινωνικών Δράσεων του Δήμου Δράμας τη χρονιά που μας πέρασε, μαζί με τους εθελοντές του καταστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η Πρόεδρος & το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση