Φωτογραφία της Maria Pap.

ΠΡΟΣ:  Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας

ΥΠΟΨΗ κ. Μαρίας Καππίας

Το  Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του  Φιλανθρωπικού Σωματείου Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, ευχαριστούν  θερμά την Δημόσια  Κεντρική Βιβλιοθήκη  Δράμας  για  την χορηγία  119 βιβλίων  ποικίλου περιεχομένου,  και  σας ευχαριστούμε που συμπαρασταθήκατε σε αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε προκειμένου να ενισχύσουμε τη δανειστική βιβλιοθήκη του φορέα μας .  Η  συμπαράσταση δίνει το μήνυμα της αλληλεγγύης και ανθρωπιάς  και δείχνει την ευαισθησία σας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Επίσης, μας δίνετε το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, καλλιεργώντας την κοινωνική συνείδηση  και  την ιδέα της εθελοντικής προσφοράς.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς ,που όμως αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν απωλέστηκαν στη σημερινή κοινωνία.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, λειτουργεί με γνώμονα τη βελτίωση  και ενίσχυση της ποιότητας της ζωής της τοπικής κοινωνίας, μέσα από στοχευμένες δράσεις κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σας ευχαριστούμε που γίνατε αρωγοί στο έργο μας και  ελπίζουμε η συνεργασία μας, να συνεχιστεί και  σε αυτήν την προσπάθεια μας,  να σας έχουμε πάντα στο πλευρό μας.

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο μας και μέσα από την Ιστοσελίδα μας: http:www.agie.gr

 

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Δ.Σ

ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

 

Αφήστε μια απάντηση