ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απρ 23, 2019

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ” ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Επισιτιστική βοήθεια που χάρισε χαμόγελα και ελπίδα σε περισσότερες από 200 άπορες οικογένειες χορήγησε ενόψει των εορτών του Πάσχα το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση για όλους μας, υπάρχουν δυστυχώς και εκατοντάδες συμπολίτες μας, με τις οικογένειες τους, τα παιδιά τους, που δεν μπορούν τις μέρες των γιορτών να εξασφαλίσουν ούτε τον επιούσιο. Με τη δράση του ο φορέας μας, προσπαθεί να δώσει αρωγή και ανακούφιση σε αυτούς τους ανθρώπους.

Στην όλη προσπάθεια για τη Πασχαλινή διανομή συνέβαλαν με τις προσφορές και χορηγίες τους οι επιχειρήσεις και ιδιώτες αναλυτικότερα: Ίδρυμα Μποδοσάκη , η οργάνωση Magic Mission , η εταιρεία Arivia Biotros, Εταιρεία Γαλέντζος Βόρεια Ελλάς , η Εταιρεία Μadona, Δραμινή χαρτοποιία ANIL, η Εταιρεία Δ&Δ Μαυρομάτης, η εταιρεία Preziosi Hellas, as company, εταιρεία Chicco, Eταιρεία Playmobil Ελλάς, Lidl Ελλάς, τα Θερμοκήπια Δράμας, οι Χοιροτρόφοι της Χωριστής, η κα. Αδαμίδου Αναστασία, ο κ. Δεληγιάννης Μανώλης & πολλοί ανώνυμοι συμπολίτες μας.

Για τον λόγο αυτό, η Πρόεδρος, και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλους τους τοπικούς φορείς, επιχειρήσεις, και απλούς συμπολίτες μας οι οποίοι, κατανοώντας το μέγεθος της ανάγκης, αγκάλιασαν και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη ευαισθησία την προσπάθειά του, στηρίζοντάς την υλικά και ηθικά.

Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

 

Αφήστε μια απάντηση