Για μια μεγάλη δωρεά από μια μικρή μαθήτρια Β! τάξης Δημοτικού Σχολείου
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την μικρή μας μαθήτρια η οποία θέλει να παραμείνει ανώνυμη.
Τελικά τα παιδιά είναι αποδέκτες σε ότι ακούνε, βλέπουν και διαβάζουν. Ας προσέχουμε λοιπόν τι τροφή και τι παραδείγματα δίνουμε στα παιδιά μας για να είναι οι καλύτεροι μιμητές μας
Έτσι το παράδειγμα της ανώνυμης μαθήτριας που μας έκανε μία δωρεά με τα χρήματα από το χαρτζιλίκι της πριν λίγες μέρες εν όψη των εορτών των Χριστουγέννων, την μιμήθηκε η σημερινή μας μικρούλα μαθήτρια δευτέρας τάξης Δημοτικού Σχολείου. Ζητώντας από την μητέρα της να σπάσει τον κουμπαρά της και με τα χρήματα της να κάνουν αγορές για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Μας γέμισε συγκίνηση και υπερηφάνεια και την ευχαριστούμε θερμά να είναι γερή και πάντα να κάνει το καλό όπως τώρα με την αθώα καρδούλα της. Στους γονείς πολλά συγχαρητήρια για την ανατροφή της να είστε υπερήφανοι και γεροί για να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε.
Όσο υπάρχουν τέτοια νέα παιδιά, και παράλληλα γονείς υπάρχει όραμα και ελπίδα για αυτή την χώρα. Εμείς υποκλινόμαστε σε αυτά τα παιδιά και στους γονείς και σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.
Έτσι παραλάβαμε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 τρόφιμα όπως (Λάδι, ρύζι, δημητριακά, γάλα διαρκείας, μερέντα, ζυμαρικά, μπισκότα, σοκολάτες, μωρομάνδυλα, παιδικά σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και πάμπερς).
Τα οποία με μεγάλο σεβασμό και εχεμύθεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες υπεύθυνα και με μεγάλη προσοχή λόγω του lockdown για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

 

Αφήστε μια απάντηση