Παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, το Φιλανθρωπικό Σωματείο ¨Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων¨ έθεσε ως στόχο να μην στερηθεί καμία οικογένεια ό,τι χρειάζεται για να περάσει χαρούμενες γιορτές και να μην στερηθούν τίποτα για το τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ογδόντα οχτώ οικογένειες έλαβαν ενισχυμένη επισιτιστική βοήθεια, ενώ στα μικρά παιδιά προσφέρθηκαν παιχνίδια.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς του που κατά καιρούς ενισχύουν τη δράση του. Τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν ουσιαστικά στο να συνεχιστεί το έργο μας, η αλληλεγγύη όλων μας μπορεί να κάνει τη διαφορά». Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη
Δωρεές – Χορηγίες Χριστουγέννων 2015
1) Από την Δραμινή Χαρτοποιία ANIL παραλάβαμε 48 τμχ ρολά κουζίνας.
2) Από την εταιρεία Κολιός παραλάβαμε τα 24 τεμάχια κασέρι και τα 6 τεμάχια λευκό τυρί συσκευασμένο 900γρμ .
3) Από την εταιρεία : ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ «ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ» με έδρα στην Προσοτσάνη Δράμας παραλάβαμε 300 τμχ σουτζουκάκια.
4) Από την εταιρεία ΓΑΛΕΤΖΟΥ Ε. – ΓΑΤΙΔΟΥ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. – Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΛΛΑΣ με έδρα την Δράμα παραλάβαμε 5 κιλά λουκάνικα.
5) Από την εταιρεία ζυμαρικών EURIMAC με έδρα το Κιλκίς παραλάβαμε 60 κιλά ζυμαρικά.
6) Από την PLAYMOBIL Hellas AE παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.
7) Η Δραμινή Βιομηχανία Γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ παραλάβαμε 912 τεμάχια γιαούρτι των 175 γρ.
8) Από την εταιρεία AS COMPANY A.E παραλάβαμε 6 κιβώτια τα όποια περιείχαν 46 παιχνίδια.

9) Από την εταιρεία ΤΖΙΟΚΙ ΠΡΕΤΖΙΟΚΙ ΕΛΛΑΣ Α.Ε Παραλάβαμε 10 κιβώτια τα όποια περιείχαν 45 παιχνίδια.

10) Από την εταιρεία Hasbro ΕΛΛΑΣ S.A Παραλάβαμε 2 κιβώτια τα όποια περιείχαν 20 παιχνίδια.

11) Από τα Θερμοκήπια Δράμας παραλάβαμε 200 κιλά πιπεριές.

12) Από τον μελισσοκόμο κ. Βαβουλίδη Ιωάννη παραλάβαμε μέλι 36 τμχ .

13) Από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό σύλλογο Πανοράματος Δράμας παραλάβαμε δύο φορές μαγειρεμένο φαγητό ( κρέας, φασόλια) σαλάτα και ψωμί.

14) Από την ΔΕΚΠΟΤΑ Δράμας παραλάβαμε τα παραμύθια της ονειρούπολης για τους μικρούς μας φίλους και 250 τμχ. Σουβλάκια που μοιράστηκαν στις οικογένειες που σιτίζουμε.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ του φορέα ευχαριστούν θερμά, τα καταστήματα LIDL της πόλης μας που μας προμηθεύουν τρόφιμα σε καθημερινή βάση, τους Χοιροτρόφους και τα Κρεοπωλεία της Χωριστής για την συνεχή υποστήριξη τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Επικοινωνώ & Συνβιώνω για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο του φορέα καθώς και τον Παιδικό Σταθμό της Χωριστής οι οποίοι συνέβαλαν με την συλλογή τροφίμων στα πακέτα των Χριστουγέννων.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους τους χορηγούς για τη γενναιοδωρία με την οποία μας έχουν στηρίξει, αλλά επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.
Ευτυχώς παρά την οικονομική κρίση και την κρίση αξιών δεν χάθηκε ούτε η ανθρωπιά ούτε οι αξίες του εθελοντισμού και της αφιλοκερδούς προσφοράς.

«Ο Εθελοντισμός συνεχίζει να είναι η αναδυόμενη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών, η οποία δίνει ελπίδα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα» .

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος & το Δ.Σ.