Ετήσιος Χορός  και    κοπή της πίτας του φιλανθρωπικού  Σωματείου  Χωριστής   Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων                                                                  

 

Την Κυριακή  31 Ιανουαρίου  2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  ο χορός και η κοπή της  Αγιοβασιλόπίτας του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ” στην Χωριστή Δράμας, στην Ταβέρνα  “Παπίνη”  του Παύλου Συμεωνίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Μουρβετίδης, κ. Δημήτριος Καραμπατζάκης, κ. Ιωάννης Καψιμάλης, κ. Ηλιάδης Νίκος, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Χωριστής κ Κωνσταντίνος Ζαρόγλου, το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοδραματικού  Συλλόγου Χωριστής ,  η ομάδα της Χορωδίας του ΚΑΠΗ με την κ. Βασιλείου Αναστασία, οι Καθηγητές και οι εθελοντές  του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, η ομάδα των εθελοντών του σωματείου  και πλήθος κόσμου.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς καθώς και τους μουσικούς μας, κ. Σίμο ΜπεΪνογλου, κ. Νίκο Αγάογλου, κ. Μιχάλη Μουρβετίδη και την κα. Έφη Μάρκου. Επίσης ευχαριστούμε την εταιρία   followdrama.gr για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ”  κ. Τσάνα Μαρία στην ομιλία της παρουσίασε τις δράσεις  του  2015 και μίλησε για το κοινωνικό έργο που επιτελεί το σωματείο,  καθώς και τα προγράμματα που υλοποιεί ο φορέας

 

Με εκτίμηση η Πρόεδρος Δ.Σ
Τσάνα Μαρία

Περισσότερα Πρωινός Τύπος:   http://dlvr.it/KSMWr8: