Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2015» του Δήμου Δράμας, συνδιοργανώνουν με τη Δημοτική Κοινότητα Χωριστής.

1) Φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου με την ονομασία «1ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 2015» το Σάββατο 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 και ώρα 19:00.
2) Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία στο χώρο του τερματισμού των δρομέων με την παρουσία του μουσικού συγκροτήματος «ΠOΛΙΣ» Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς που θα γίνει στις 21:00 στην εξέδρα του πολιτιστικού συλλόγου στην κεντρική πλατεία Χωριστής.

Μία από τις πρώτες καλοκαιρινές βραδιές η κοινότητα της Χωριστής θα μετατραπεί για λίγες ώρες σε κλειστό αγωνιστικό κέντρο το οποίο οι αθλητές θα διανύσουν μια όμορφη φωτισμένη διαδρομή τεσσάρων χιλιομέτρων.
Πρωταρχικός σκοπός του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, του Δήμου Δράμας της Κοινότητας Χωριστής, της ποδοσφαιρικής ομάδας Χωριστής Ορφέας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωριστής Αναγεννηθείσα Μακεδονία είναι η ανοιχτή πρόσκληση για άθληση, για εναλλακτική φυσική διασκέδαση. Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, να ντυθούν με άνετα ρούχα, καλή διάθεση και να συμμετέχουν στον «1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου της Χωριστής»

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατά την ημέρα δήλωσης συμμετοχής τους.
Μικρότεροι των 18 ετών, μπορούν να συμμετάσχουν κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του κηδεμόνα τους.

Δωρεάν παροχές πακέτων, αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής στους συμμετέχοντες:
1) Αναμνηστικό μπλουζάκι
2) Αναμνηστικό καπέλο
3) Αναμνηστικό μετάλλιο
4) Αριθμός συμμετοχής

Έπαθλα στους δυο πρώτους νικητές (ανδρών – γυναικών) ανά κατηγορία:
1) Κατηγορία μέχρι 12 ετών
2) Κατηγορία μέχρι 18 ετών
3) Κατηγορία ενηλίκων
4) Κατηγορία βετεράνων 50+

Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους μας συμμετέχοντες.

Σε μια βραδιά χωρίς αυτοκίνητο λοιπόν, ακολουθώντας τ’ άστρα, ας τρέξουμε για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ας το υποστηρίξουμε κι ας το καθιερώσουμε στις καρδιές μας.

Να είμαστε όλοι εκεί, στις 7 το βράδυ του Σαββάτου στις 27 Ιουνίου 2015.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της περιοχής μας και η κοινωνική προσφορά καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Φιλανθρωπικού Σωματείου Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων.

Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου στη Χωριστή Δράμας και στα τηλέφωνα 25210-42096 & 25210-42863.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζάρογλου Κωνσταντίνος
Η Πρόεδρος του Φ. Σωματείου Τσάνα Μαρία