Συμπράξεις

[vc_row][vc_column width=”1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συμμετοχή και εκπροσώπηση του φορέα στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Ο φορέας εκπροσωπείται με την ενεργό συμμετοχή της Προέδρου κ. Τσάνα Μαρίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δράμας

Ενεργός συμμετοχή στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή και σύμπραξη σαράντα πέντε  φορέων της τοπικής κοινωνίας.[/text_output][gap size=”5 em”][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ενός έτους από 2-12-2013 έως 2-12-2014.

Ενεργός συμμετοχή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.[/text_output][/vc_column][vc_column width=”1/2″][text_output]

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

Πιστοποίηση του φορέα για την ενίσχυση του ρόλου φορέα καθώς και της ποιοτικής παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος  Ιωάννης ο Ελεήμων θα υλοποιήσει ένα κοινωνικό φροντιστήριο στο Δ.Δ Χωριστής  το οποίο θα δώσει την  δυνατότητα σε 100 παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου να παρακολουθήσουν για 20 μήνες φροντιστηριακά μαθήματα.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη[/text_output][/vc_column][/vc_row]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά προς Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας
Αναγνωρίζοντας την αξία της συνεργασίας και της ανταλλαγής απόψεων στη βελτίωση της κοινωνικής μας συνεισφοράς και ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού COVID-19 επικεντρωνόμαστε στο να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, με συνεργάτες, φορείς και συλλόγους.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», συνεχίζοντας στα πλαίσια των Δράσεων του προσφέρει στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας την κάτωθι δωρεά ενισχύοντας το έργο του :
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ 6 ΚΙΒΩΤΙΑ
1 κιβώτιο ανδρικά ρούχα χειμερινά και καλοκαιρινά
1 κιβώτιο ανδρικά ρούχα και Πυτζάμες
1 κιβώτιο ρούχα γυναικεία χειμερινά και καλοκαιρινά
1 κιβώτιο μπουφάν ανδρικά και ζακέτες γυναικείες
1κιβώτια ρούχα ανδρικά χειμερινά και καλοκαιρινά
1 κιβώτιο ρούχα γυναικεία χειμερινά και καλοκαιρινά
ΤΡΟΦΙΜΑ
32 κιβώτια κασέρι , δωρεά της εταιρίας ARIVIA A.E.B.E.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
70 Τεμάχια Πασχαλινές Λαμπάδες εκ των οποίων οι 53 λαμπάδες είναι για οικονομική ενίσχυση του Μπαζάρ των παιδιών της Δομής.
Και 17 λαμπάδες είναι για τα παιδιά της Μέριμνας μαζί με 20 ευρώ σε κάθε λαμπάδα δώρο για το κάθε παιδί, μαζί με τις ευχές μας, για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, στο Προσωπικό του ιδρύματος, στους φιλοξενούμενους και στα παιδιά του κέντρου Μέριμνας.
Ευχαριστούμε θερμά τα κορίτσια Χρυσοβαλάντου και Άννα –Μαρία Κερμενιώτη για την προσφορά τους να στολίσουν τις όμορφες λαμπάδες.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!»
Με εκτίμηση Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»
Τσάνα Μαρία