Χορηγίες – Δωρεές

Kardia-xeriaΓια τις δωρεές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο 2521042863 ή με fax στο 2521042096 ή με αποστολή e-mail στο fil.som.agiosioannis@hotmail.gr. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνει μετά τη δωρεά σας προκειμένου να αποσταλεί η σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.

Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του Φιλανθρωπικού Σωματείου Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων, γίνονται με κατάθεση σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, ή στα γραφεία του Φορέα. Επισημαίνεται ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη θεωρημένη απόδειξη.

Χρηματική Δωρεά

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6067 010127946
ΙΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR660171067000606701 0127

Δωρεά σε είδος
  • Από τρόφιμα: Ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα εβαπορέ, χυμός, κονσέρβες, ζάχαρη, λάδι, κρέας, βρεφικά είδη (γάλατα, πάνες, μωρομάντηλα)
  • Δεχόμαστε: Ρουχισμό, υποδήματα, έπιπλα, κ .ά.

Καλύπτουν τις αντίστοιχες ανάγκες των ατόμων και των οικογενειών που υποστηρίζονται από τον Φορέα μας. Επίσης, ενισχύονται άλλες ΜΚΟ ανάλογα με τις δυνατότητες.

Εθελοντισμός

Διαρκής και μεγάλη είναι πάντα η ανάγκη σε Εθελοντές που θα προσφέρουν τον χρόνο, την καρδιά και το νου τους ανιδιοτελώς και έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν ενεργά στη δράση μας. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε καινούργια ΙΔΕΑ και σε κάθε καινούργια ΔΡΑΣΗ για να καλυτερέψουμε τις συνθήκες και τις ευκαιρίες των συνανθρώπων μας.

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!