Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας

Ομάδα Υποστήριξης  Μητρικού Θηλασμού  και  Μητρότητας

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο  η  εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας  θα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες συμπεριλαμβάνοντας την έγκαιρη ενημέρωση που ξεκινάει από τους πρώτους κιόλας μήνες της εγκυμοσύνης, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες να θηλάσει μια γυναίκα , θέτοντας  ως στόχο την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Το κάλεσμα μας  είναι ανοιχτό σε όλους τους επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μητρικό θηλασμό και επιθυμούν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς. Η είσοδος σε όλες τις συναντήσεις μας θα  είναι ελεύθερη.

Στην ομάδα μας  θα  υπάρχουν έμπειροι επαγγελματίες υγείας ( μαίες, σύμβουλοι θηλασμού , παιδοψυχολόγοι , παιδίατροι )  και  θα είναι στη διάθεση της ομάδας ώστε  να κατανοήσουμε  καλύτερα τη σημαντικότητα του μητρικού θηλασμού, για την υγιή ανάπτυξη του μωρού από την εγκυμοσύνη μέχρι τον αποθηλασμό.

Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι ένα νεογέννητο μωρό έχει ανάγκη μόνο τρία πράγματα: Ζεστασιά από την αγκαλιά της μαμάς του, τροφή από το στήθος της και ασφάλεια από την παρουσία της και με το θηλασμό μπορεί να καλύψει και τα τρία.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας στα τηλέφωνα του φορέα 2521042096 & 2521042863

Με εκτίμηση η Πρόεδρος Δ.Σ

Τσάνα Μαρία

 

 

Αφήστε μια απάντηση